Hote microbiologice aseptice cu flux laminar vertical si orizontal

 

Echipamente de protectie prevenire si siguranta

ro Hote Filtrante si cu Flux Laminar » Hote medicale industriale si de laborator

uk Laminar Flow Safety Cabinets » Biochimical Safety cabinets

Cabinete microbiologice HSB (hote de siguranta biologica) si Hote cu aer laminar sunt proiectate pentru a proteja operatorul, materialele de lucru, mediul din laborator si mediul inconjurator fata de expunerea la aerosoli continand agenti infectiosi, noxe, fumuri, gazele si vapori toxici.

Hota Microbiologica HSB Clasa 100 :: Hota Microbiologica HSB Clasa I :: Hota Microbiologica HSB Clasa II :: Hota Microbiologica HSB Clasa III :: Hota cu aer laminar orizontal :: Hota cu aer laminar vertical :: Hota PCR cu aer laminar :: Hota chimica filtranta :: Hota anaerobica cu manusi :: Hota de siguranta cu manusi / Glove Box / Dry Box :: Nise Chimice :: Camere curate / Incinte aseptice

 
 
 
Hote portabile / mobile
hota portabila
Portable filtration cabinet.. more »

Hota portabila filtranta de laborator manevrarea materialelor organice si anorganice care genereaza vapori toxici acizi, benzen, dioxan sau mirosurile iritante
.. detalii »

hota_mobila
Mobile Chemical Filtration Cabinet .. more »

Hota mobila filtranta de protecţie chimică cu flux de aer vertical Toate substantele gazoase chimice si reactivi daunatoare operatorului si incaperii sunt retinute de catre filtre.
NU necesita instalatii fixe sau legare la conducte; Poate fi instalata pe orice masa de lucru.
.. detalii »

hota_sterilizare_PCR
Sterilizing & Disinfection Passive Cabinet for pre- and post-PCR operations .. more »

Hota PCR pentru decontaminare si sterilizare cu UV cabinet fara ventilatie; asigura o decontaminare constanta in interiorul hotei. Sunt recomandate pentru lucrul cu PCR, ADN/ARN; si pentru sterilizare probele cat si instrumentele si dispozitive folosite inainte si dupa manipularea sau prepararea probelor .. detalii »

hota_laminar_vertical
Universal Verticle Laminar Flow Cabinet .. more »

Hota universala microbiologica PCR DNA/RNA cu flux de aer laminar vertical Incinta aseptica certificata conform norme europene; ideala prepararii probelor; amplificare si preamplificare in mediu controlat; prevenirea contaminarii cu ADN si microbi; operatiuni curate si protectia produselor manipulate .. detalii »

Hote microbiologice multifunctionale
hota_laborator_pret
Vertical laminar flow cabinets .. more »

Hote micobiologice cu flux laminar vertical cu sistem de exhaustare/filtrare ideala pentru protecţie personalului şi mediului, dar poate fi folosită şi pentru lucrul cu radionuclizi şi substante chimice toxice volatile deoarece aerul nesterilizat din încăpere pătrunde peste suprafaţa de lucru prin deschizătura frontală, hota nu asigură protecţia produsului .. detalii »

hota_laminar_orizontal
Horizontal Laminar Folw Cabinets .. more »

Hote cu flux de aer inversat orizontal laminar Destinate proceduri microbiologice standard si o protejare perfecta a produsului
procesare in mediu steril, asigurand o zona de lucru decontaminata perfect steril.
.. detalii »

hota Clasa I
Biohazard Safety Cabinet.. more »

Hota de siguranta Biologica / Microbiologica HSB tip A1 recomandata pentru manipularea agentilor etiologici tip CDC 1-3, DPAG C-B1-B2, pentru prepararea si prelucrarea citostaticelor protejand atat operatorul cat si mediul incnjurator
- Protectia personalului fata de microorganisme din Grupurile de Risc 1-3
- Utilizata atunci cand se lucreaza cu agenti infectiosi din Grupurile de Risc 2 si 3; agenti infectiosi din Grupul de Risc 4
.. detalii »

camera_manusi_cu_vid
Dry Box / Glove Box .. more »

Hote cu mansi - Hote cu atmosfera controlata Incinte de lucru cu atmosfera controlata (presiune, umiditate, temperatura, etc.)
Asigura maxima protectie operatorului si mediului, fiind cunoscute si sub denumirea de “hote cu manusi”; adecvate manipularii de agenti (indigeni sau exotici) cu potential de transmitere respiratorie, care pot provoca infectii grave si potential letale.
Sunt complet etanse; special construite pentru manipularii materialelor radioactive; materiale biologice periculoase, etc. probele sunt introdusi in hota prin sasul lateral, operatorul foloseste manusi (montate pe partea din fata a hotei) pentru cercetarea agentilor biologici. In timpul lucrului, aerul potential contaminat este controlat de fluxul de aer si presiunea negativa
.. detalii »

Consumabile - Dispozitive - Accesorii optionale
balometru_climatizare
Volume flow hood for swirl outlets .. more »

Balometru cu sistem de monitorizare si control Balometru pentru masurarea curentilor in tehnica ventilatiei, a climatizarii si a hotelor aseptice. .. detalii »

pret_filtre_nise_chimice
Flow Cabinets & Fume Hoods Filters.. more »

Filtre pentru Hote si Nise HEPA atestate - Filtre de carbune activ - Filtre pentru vapori toxice, acizii si chimicale .. detalii »

hota_chimica
Exhaust Fume Extraction Systems .. more »

Sisteme de aspiratie / exhaustoare cu brat flexibil Aspiratoare gaze, fum praf si pulberi .. detalii »

hota_medicala
Explosion Proof Ventilators .. more »

Ventilatoare pentru medii corozive si potential explozive .. detalii »

 

echipa_multilab

Solutions for science, industry and safety systems

Suntem bucurosi sa te ajutam ... Fie ca vrei sa comanzi si nu esti sigur care este cea mai buna alegere, sau vrei sa afli mai multe despre serviciile noastre, consultantii nostri Iti raspund la orice intrebare
Pentru orice detalii suplimentare tehnice sau comerciale sintem la dispozitia Dvs.
direct Tel. +4 021 312 7144 / 45
sau

service_reparatie_aparatura_laborator

Superior Service
MultiLab's aim is to differentiate ourselves and add value to our customers, by providing superior service throughout the sales and after-care processes :: Preventative Maintenance - Calibration - Repair - Validation .. more »
Centru service autorizat de producator
Service - Mentenantei preventive - Reparati - Consumabile - Piese de schimb, pentru aparatura si instrumente de analioza detectie si control .. mai multe »

Localizare MultiLab

multilab_laboratories

*Important
acest site este unul de prezentare! date tehnice; poze afisate si preturile sunt cu titlu informativ se pot schimba fara notificare prealabila! detalii »
MultiLab© SRL reserve the right to change products and prices without notice.

All rights Reserved MultiLab© SRL Romania 2003 - 2017