Imbracaminte si Echipament Individual de Protectie

Echipament de protectie » Dotari individuale de protectie » Produse EIP certificate pentru sector medical industrial si de laborator

Professional Safety Equipment » Industrial Laboratory and Medical Protective Wear

 

Imbracaminte de protectie impotriva agenţilor infectiosi / Certificare EN 14126

Produsele de protecție de înaltă calitate sunt utilizate în laboratoare, camere curate, spitale, clinici, municipalități, instituții publice și zone industriale.

Solicit oferta personalizata »

⧉ Produsul poate fi achizitionat si prin SEAP

 

Combinezoane si Salopete de protecție cu culga

salopete_protectie_medicale

Protective Coveralls

sunt create pentru a asigura un nivel ridicat de protecție. Scopul lor principal este de a proteja persoana de pericolele chimice, biologice, mecanice, termice. Salopetele câștigă adesea împotriva altor elemente de îmbrăcăminte de protecție datorită designului lor.

În gama noastră de salopete, avem produse de protecție cu diferite clase de penetrare a substanțelor deosebit de periculoase, concepute pentru a lucra în condiții industriale și / sau spitalicești.

Halate de protectie laminate reutilizabile

agitator_magnetic_incalzire_economic

Washable Gowns

Ar putea fi o parte a răspunsului pentru cei care caută modalități de a face un centru medical mai ecologic. îmbrăcămintea chirurgicală rezistentă la lichide oferă o protecție superioară împotriva sângelui, fluidelor corporale și a impactului spray și îndeplinește toate standardele stabilite atât de organizațiile locale, cât și de cele internaționale.

În plus, halatele chirurgicale reutilizabile sunt semnificativ potrivite pentru mediu în domenii precum consumul de energie, utilizarea apei, emisiile de gaze cu efect de seră și gestionarea deșeurilor.

Uniforme si Halate de protectie de unica folosinta

combinezon_protectie

Disposabile Gowns

Acestea sunt folosite pentru a proteja purtătorul de răspândirea infecției sau a bolilor dacă purtătorul intră în contact cu materiale lichide și solide potențial infecțioase.

În plus, acestea sunt utilizate pentru a preveni purtătorul de a transfera microorganisme care ar putea dăuna pacienților vulnerabili.
Țesătura rochiei de izolare chirurgicală ar trebui să acopere cât mai mult din corp posibil în funcție de ceea ce este prevăzut

 
░ MultiLab Romania  

contact_multilab
  • Contact
    • Rel.Client: +4 021 3127144 / 45
    • Desfacere: 0730 711101 / 0728 930531
    • Service: 0728 930535 / 0728 930536
☎ HotLine: 07240 44800

Toate drepturile rezervate MultiLab SRL© Romania | Produse si preturi pot fi modificate fara notificare prealabila.