Aparat pentru determinarea glutenului si indicelui glutenic

 

Aparate laborator brutarie » Sistem de analiza glutenului

Bakery Lab Equipments » Gluten Analyzing System

 

Linia completa de analiza

  • Spalator de gluten
  • Analizor indicelui glutenic
  • Uscator de gluten
  • Centrifuga de gluten

Sistem complet de analiza Aluat / Gluten Model ML-GW2400 si ML-GW3200

Aparat pentru evaluarea calitativa si cantitativa a glutenului
Calitatea şi cantitatea glutenului din făină reprezintă principalele caracteristici de care depind însuşirile ei de panificaţie.
Glutenul suficient de elastic şi extensibil asigură obţinerea produselor bine dezvoltate, cu porozitate fină şi uniformă, cu pereţii porilor uniformi.
Glutenul excesiv de rezistent conduce la obţinerea de produse nedezvoltate şi cu miezul dens

 

Sistemul de analiza Glutenului

I. Spalator de gluten / Gluten Washer :: Model ML-GW2200
Sistem de spalarea glutenului umed cu doua posturi de lucru utilizat pentru spalarea mecanica a glutenului
Glutenul umed este compus din gliadine şi glutenine / proteinele hidro-insolubile ale făinurilor.
Pe parcursul frământării făinurilor cu apă sărată sau distilată, glutenul se spală, în timp de proteinele formează o plasă tridimensională şi alcătuiesc un schelet elastic
• Conţinutul de gluten umed al făinurilor este redat procentual.
• Indexul glutenic reprezintă procentul glutenului umed rămas pe sita specială după centrifugarea glutenului umed.
Acest index caracterizează calitatea glutenului ( tăria, elasticitatea ) , este o valoare cifrică folosită în practica de calificare internaţională conform AACC 38-12 ICC 137/1, 155 & 158 ISO 21415-2

II. Aparat pentru determinarea indiciu de Gluten :: Model MLGI 2015
are scop determinarea glutenului umed si calificarea făinurilor: aparatul cu doua posturi de lucru unde obţinerea glutenului se face prin spălarea mecanică a amidonului din bolul de aluat, preparat din făinuri sau din uruieli, cu ajutorul lichidului de spălare antrenat în circuit închis.

Date Tehnice

• locurilor de testare: 2 posturi
• Capete de spălare: 4 locuri
• Numărul mişcărilor la capetele de spălare: 90/minute.
• Alimentare : trifazic 380 V, 70 W, 50 Hz

III. Aparat pentru determinarea continutul de gluten / evaluare cantitative

Centrifuga Model ML2100

Centrifuga este utilizata pentru centrifugarea glutenului umed pentru eliminarea apei sau indepartarea solutiei saline continuta in alauat pentru testara calitatii glutenului
.. Detalii tehnice »

Accesorii optionale

uscator de gluten

 

Solicit oferta personalizata »

⧉ Produsul poate fi achizitionat si prin SEAP

 

Certificate

- Certificat de conformitate
- Certifcat de garantie si post garantie
:: Service autorizat pentru Romania » MultiLab

 

░ MultiLab Romania

Toate drepturile rezervate MultiLab SRL© Romania | Produse si preturi pot fi modificate fara notificare prealabila.