Aparat pentru determinarea glutenului si indicelui glutenic

Aparate laborator brutarie » Sistem de analiza glutenului

Bakery Lab Equipments » Gluten Analyzing System

Linia completa de analiza

  • Spalator de gluten
  • Analizor indicelui glutenic
  • Uscator de gluten
  • Centrifuga de gluten
  • Solicit oferta personalizata »

    ⧉ Produsul poate fi achizitionat si prin SEAP

     
    Sistem de analiza Aluat / Gluten :: Model ML-GI

    Sistem de analiza Aluat / Gluten

    Sistem pentru evaluarea calitativa si cantitativa a glutenului
    Calitatea ┼či cantitatea glutenului din f─âin─â reprezint─â principalele caracteristici de care depind ├«nsu┼čirile ei de panifica┼úie.
    Glutenul suficient de elastic ┼či extensibil asigur─â ob┼úinerea produselor bine dezvoltate, cu porozitate fin─â ┼či uniform─â, cu pere┼úii porilor uniformi.
    Glutenul excesiv de rezistent conduce la ob┼úinerea de produse nedezvoltate ┼či cu miezul dens


    Sistemul de analiza Glutenului

    I. Spalator de gluten / Gluten Washer :: Model ML-GW2200
    Sistem de spalarea glutenului umed cu doua posturi de lucru utilizat pentru spalarea mecanica a glutenului
    Glutenul umed este compus din gliadine ┼či glutenine / proteinele hidro-insolubile ale f─âinurilor.
    Pe parcursul fr─âm├ónt─ârii f─âinurilor cu ap─â s─ârat─â sau distilat─â, glutenul se spal─â, ├«n timp de proteinele formeaz─â o plas─â tridimensional─â ┼či alc─âtuiesc un schelet elastic
    • Con┼úinutul de gluten umed al f─âinurilor este redat procentual.
    • Indexul glutenic reprezint─â procentul glutenului umed r─âmas pe sita special─â dup─â centrifugarea glutenului umed.
    Acest index caracterizează calitatea glutenului ( tăria, elasticitatea ) , este o valoare cifrică folosită în practica de calificare internaţională conform AACC 38-12 ICC 137/1, 155 & 158 ISO 21415-2

    II. Aparat pentru determinarea indiciu de Gluten :: Model MLGI 2015
    are scop determinarea glutenului umed si calificarea făinurilor: aparatul cu doua posturi de lucru unde obţinerea glutenului se face prin spălarea mecanică a amidonului din bolul de aluat, preparat din făinuri sau din uruieli, cu ajutorul lichidului de spălare antrenat în circuit închis.

    Date Tehnice

    • locurilor de testare: 2 posturi
    • Capete de sp─âlare: 4 locuri
    • Num─ârul mi┼čc─ârilor la capetele de sp─âlare: 90/minute.
    • Alimentare : trifazic 380 V, 70 W, 50 Hz

    III. Aparat pentru determinarea continutul de gluten / evaluare cantitative

    Centrifuga Model ML2100

    Centrifuga este utilizata pentru centrifugarea glutenului umed pentru eliminarea apei sau indepartarea solutiei saline continuta in alauat pentru testara calitatii glutenului
    .. Detalii tehnice »

    Accesorii optionale

    uscator de gluten

    Certificate

    - Certificat de conformitate
    - Certifcat de garantie si post garantie
    :: Service autorizat pentru Romania » MultiLab

     

    ░ MultiLab Romania

    Toate drepturile rezervate MultiLab SRL© Romania | Produse si preturi pot fi modificate fara notificare prealabila.