Dioxidul de sulf se foloseste in vinificatie pentru a impiedica oxidarea, dezvoltarea bacteriilor si pentru a pastra aroma, prospetimea si calitatile organoleptice ale vinului. Deasemenea SO2 ajuta la pastrarea aciditatii volatile la nivelurile dorite, obtinerea unei bune limpiditati si contribuie la extractia substantelor colorante si odorante in timpul macerarii-fermentarii.
SO2 se foloseste si pentru dezinfectarea instalatiilor de vinificatie si a butoaielor din lemn. SO2 este prezent si in vinurile nesulfurate in concentratii de pâna la 10 ppm (mg/l).
HI 84500 este un minititrator automat cu ajutorul caruia puteti masura SO2 liber si total, cu costuri reduse si precizie maxima.
Prin simpla apasare a unui buton, aparatul va efectua o analiza automata si va afisa direct concentratia de SO2 din proba de vin.
- Certificat de conformitate
- Certifcat de garantie si post garantie
:: Service autorizat pentru Romania » MultiLab
Minititratorul HI 84500 este livrat cu electrod ORP HI 3148B, flacon cu solutie HI 7082 de reincarcare electrod (30 ml), set reactivi HI 84500-70 pentru dioxid de sulf, 2 pahare de laborator de 100 ml, 2 pahare de laborator de 20 ml, foarfeca, valva pentru pompa de dozare, seringa de 5 ml, pipeta din plastic de 1 ml, set tuburi cu capac, bagheta magnetica, 2 plicuri cu solutie pentru curatarea depunerilor de vin, 2 plicuri cu solutie pentru curatarea petelor de vin, adaptor de 12 VCC si instructiuni de utilizare.
MultiLab Romania
Toate drepturile rezervate MultiLab SRL© Romania | Produse si preturi pot fi modificate fara notificare prealabila.