⧉ Titrarea este o tehnică în care o soluție de concentrație cunoscută, numită titrant, este adăugată la o soluție care conține o concentrație necunoscută a unui analit până când reacția chimică atinge un punct final măsurabil.
⧉ Volumul de titrant utilizat pentru a atinge punctul final este utilizat pentru a determina concentrația analitului.
⧉Titrarile pot fi efectuate automat si manual, folosind o biuretă manuala, digitala sau cu un titrator automat
Pentru detalii suplimentare despre titrare, vă rugăm să consultati ghidul de selctie » sau apelati » la specialiștii noștri, care te pot ajuta.
Biureta simpla semi-automata pentru dozare si titrare manuala
Biureta simpla pentru dozare si titrare manuala
Combina unei biurete cu seringa si un pH/mV-metru integrat, ideal pentru titrari acido-bazice, aciditatea totală a vinului, sucuri, cloruri în alimente, FOS/TAC și multe alte determinari
Sistem automat, performant, flexibil, preciz si rapid, ideal pentru titrari volumetrice (ex. apa) cat si titrari finale coulometrice (ex. SO2, indicele bromului)
Titrator universal multifunctional complet automat, combina caracteristicile titratorului potentiometric si volumetric
Titrator universal multifunctional complet automat prevazut cu electrozi digital inteligenti "IDS", combina caracteristicile titratorului potentiometric si volumetric
Schimbător automat de probe cu 38 sau 72 locuri d eprobe, poate fi usor conectat la biurete cu piston și titratoare automate
Conceput pentru testarea nivelurilor de aciditate titrabilă în produsele lactate
Destinat testării nivelului de dioxid de sulf liber și total SO2 în vin
Prevazut cu 1 biuretă simplu de utilizat, pentru efectuarea titrărilor de rutina în laborator
MultiLab Romania
Toate drepturile rezervate MultiLab SRL© Romania | Produse si preturi pot fi modificate fara notificare prealabila.