Spectrofotometru FTIR pentru vin si must

 

Spectrofotometre » Spectrofotometre FTIR si FTNIR » Analizor multiparametru FTIR

Spectrophotometers » FTIR & FTNIR Spectrophotometer » Wine & Must FTIR Spectrophotometer / Analyzer

 

Model: Lyza 5000 Wine

 

Solicit oferta personalizata »

*produsele poate fi achizitionate si prin SEAP / SICAP

 

Caracteristici generale

- Analizor spectrofotometric FTIR multiparametric configurat pentru analiza vinului, mustului si mustului in fermentatie.
- Măsurătorile rapide pentru o multitudine de parametri vă asigură că aveți toate informațiile de care aveți nevoie pe parcursul întregului proces de producție a vinului.
- Datorită unei configurări rapide și modelelor preinstalate, toate rezultatele importante pentru analiza vinului, inclusiv etanolul, zahar, aciditate sunt incluse.
- Lyza 5000 Wine poate fi folosit ca dispozitiv autonom, automatizat pentru un randament ridicat sau conectat la instrumentele dumneavoastră de referință existente ca de exemplu densimetru Anton Paar și contoare de alcool.

Date tehnice

  • Volum minim de proba: 14 mL
  • Timp de măsurare per probă: 4 .. 31 secunde
  • Tip cuva spectrala : 12-bounce ATR Ge flow-through cell
  • Dimensiuni (L x W x H): 450 x 340 x 240 mm
  • Controlul temperaturii celulei
    • Element Peltier
    • Stabilitate: ±0.005 °C
    • Precizie: ±0.03 °C
  • Alimentare:
    • AC 100..240 V
    • 47 .. 63 Hz
    • DC 24V, 3A
  • Greutate: 15.2 kg
  • Interfețe de comunicare:
    • 5 x USB
    • RS-232
    • CAN
    • Ethernet
    • WiFi5
  • Display:
    • 10.1 in PCAP touchscreen
    • TFT WXGA (1280 Px x 800 Px)
Certificate

- Certificat de Conformitate
- Certificat MultiLab ISO 9001 si ISO 14001
- Certificat de garantie si post garantie

Performanța interferometrului

Rezultate pentru mai mult de 15 parametri pentru vin și must, inclusiv etanol, zaharuri și profil acid, într-o singură măsurare.
Analiza in mai puțin de 1 minut ce permit un randament optim al probei și timpi scurt de reacție.
Gestionați cu ușurință măsurătorile unice, ajustarea modelelor sau chiar rutinele complexe de măsurare cu interfața tactilă ușor de utilizat.
Lyza 5000 Wine efectuează automat toate analizele datelor (nu este nevoie de un computer extern).
Integrați Lyza 5000 Wine în sistemul dumneavoastră LIMS pentru cel mai înalt grad de automatizare.

Extinderea intervalelor de intretinere

Celula de măsurare de tip "ATR 12-bounce" este rezistentă și nu necesită întreținere, oferind în același timp semnale de înaltă intensitate pentru rezultate solide continue.
Sistem de intern de supraveghere determină starea instrumentului și vă sfătuiește când să curățați.
Cel mai precis control al temperaturii celulei de măsurare în comparație cu orice analizor de vin (±0,03 °C) garantează cele mai stabile condiții de măsurare.
Notificările in timp real "live" vă informează despre starea instrumentului și vă recomandă măsurile de luat.
Fluxurile de lucru integrate vă ghidează prin măsurătorile de referință pentru apă și etanol – nu sunt necesare standarde de referință proprietare.

Avantaje tehnice

Umplerea manuală permite operarea de sine stătătoare rapidă și ușoară în laboratoarele mici si mari de vinuri.
Îmbunătățiți-vă debitul probei prin automatizare cu robotul Xsample 520 la un preț accesibil.
Lyza 5000 Wine se conectează la instrumentele de referință existente în laboratorul dumneavoastră de vinuri, de la densitometre la un sistem complet de analiză a vinului, inclusiv contoare de alcool, turbiditate și pH.
Primiți rezultatele de la Lyza 5000 Wine și toate instrumentele conectate într-un singur raport după o singură pregătire a probei, o umplere și o măsurare.
Rapoartele pot fi tipărite automat și exportate digital pe hard disk sau stocare în rețea prin Ethernet și WiFi.

Must și must în fermentație
Parameter Units Range Repeatability1
Ethanol %v/v 0 la 14 0.03
Glucose g/L 0 la 50 0.2
Glucose g/L 50 la 160 0.2
Fruclase g/L 0 la 50 0.3
Fruclase g/L 50 la 160 0.4
Titratable acidity2 g/L 0 la 13 0.07
Volatile acids g/L 0 la 1 0.01
Malic acid g/L 0 la 7 0.06
Tartaric acid g/L 1 la 9 0.17
Lactic acid g/L 0 la 2 0.04
pH  - 3 la 4 0.02
Density g/mL 0.99 la 1.12 0.0001
Must weight3 °Bx -2 la 29 0.04
Extract g/L 0 la 350 0.4
Glycerol g/L 0 la 10 0.1
Yeast assimilable nitrogen mg/L 0 la 300 8
Vin si produs finit
Parameter Units Range Repeatability1
Ethanol %v/v 6 la 20 0.02
Glucose g/L 0 la 150 0.2
Fruclase g/L 0 la 160 0.1
Sucrose g/L 1.5 la 50 0.2
Titratable acidity2 g/L 0 la 12 0.04
Volatile acids g/L 0 la 1.5 0.02
Malic acid g/L 0 la 7 0.06
Tartaric acid g/L 0 la 5 0.05
Lactic acid g/L 0 la 3 0.05
Gluconic acid g/L 0 la 5.5 0.03
pH  - 3 la 4 0.01
Density g/mL 0.98 la 1.1 0.0001
Must weight3 °Bx -4 la 24 0.03
Extract g/L 0 la 350 0.3
Glycerol g/L 0 la 25 0.2
latal Polyphenols mg/L 0 la 3 0.08

1 Repeatability for 90 % of samples in a representative set of wines and musts
2 Stated as tartaric acid equivalents to pH 7.0; additional outputs: sulfuric acid equivalents, endpoint pH 8.2, meq/L
3 Available units: °Bx, °Oe, °KMW, °Bé, g/L
4 After temperature equilibration
5 Via external WiFi dongle

 
 

Toate drepturile rezervate MultiLab SRL© Romania | Produse si preturi pot fi modificate fara notificare prealabila.