Metodele enzimatice reproduc intr-o masura mai exacta decat metodele chimice fenomenele naturale din timpul digestiei la om si la animale.
Reziduul indigest determinat prin metodele chimice este definit: “raw fibre”, in timp ce reziduul obtinut prin metoda enzimatica este definit: “fibre dietetice” (solubil, insolubil sau total)
Unitatea de termostatare este compusa din:
- cap de incalzire imersat
- cuva (rezervor) transparent
- agitator magnetic cu 6 locuri
si asigura un control precis a temperaturii pe parcursul digestiei enzimatice.
- Pahar sticla / Beaker 400 ml :: Cod produs A00000999
- Bari de agitare / Stirring bar 6x35 mm :: Cod produs A00001056
- Bile goale la interior / Hollow balls, 200 pcs/box :: Cod pordus A00000241
- Documente de validare / IQ/OQ Manual :: Cod produs A00000249
*Pretul si Termenul de livrare este comunicat clientilor prin e-mail!
Solicit oferta personalizata »
*produsele poate fi achizitionate si prin SEAP / SICAP
Toate drepturile rezervate MultiLab SRL© Romania | Produse si preturi pot fi modificate fara notificare prealabila.