Analizor sucuri bauturi naturale energizante carbogazoase nectare si siropuri

Aparate pentru laborator si industria alimentara » Echipamente de proces si de laborator pentru industria bauturilor » Analizor automat multiparametru

Industrial and Laboratory Equipment for Food & Feed » Beverage Processing and Testing Equipments » Soft drink and syrup analysis

 

Sistem automat multifunctional pentru bauturi nonalccolice

Model Analyzer-M

Monitorizați întregul proces de producție cu o singură soluție de măsurare

Sistemul Analyzer-M este singurul instrument disponibil pentru determinarea digitală a procesului de inversare a zahărului.
Măsoară densitatea cu metoda patentată de excitare pulsată și viteza sunetului
Ideal pentru măsurarea conținutului de zahăr din băuturile răcoritoare carbogazoase, siropuri și HFCS.
Oferă cele mai precise rezultate pe care le puteți obține pentru ambii parametri.
Influența vâscozității este compensată de două ori, conducând la cele mai stabile rezultate.

Măsoară procesul de inversare a zahărului pentru a asigura limite de producție corecte
Determină concentrația de zahăr proaspăt, real și inversat, precum și gradul de inversare
Economisește timp de muncă substanțial, deoarece nu este necesară inversarea manuală, forțată

 

Solicit oferta personalizata »

*produsele poate fi achizitionate si prin SEAP / SICAP

 

Date tehnice

  • Interval de masurare
    • Densitate: 0 g/cm³ pana la 3 g/cm³
    • Viteza sunetului: de la 1000 m/s la 2000 m/s
    • Temperatura: 20 °C (68 °F)
    • Concentratia actuala/proaspata/inversata de zahar: 0 °Brix pana la 80 °Brix
    • Grad de inversare: 0 % pana la 100 %
  • Precizie
    • Densitate: 0,000007 g/cm³
    • Temperatura: 0,01 °C (0,02 °F)
  • Repetabilitate
    • Densitate: 0,000001 g/cm³
    • Viteza sunetului: 0,1 m/s
    • Temperatura: 0,001 °C (0,002 °F)
    • Concentratia actuala de zahar: 0,01 °Brix
    • Concentratia zaharului proaspat/inversat: 0,02 °Brix
    • Grad de inversare: 1 %
  • Reproductibilitate
    • Densitate: 0,000005 g/cm³
    • Viteza sunetului: 0,5 m/s
  • Tabele integrate
    • Concentratie zahar curent/proaspat/inversat
    • Gradul de inversare pentru bauturi racoritoare, sirop si HFCS
  • Cantitatea minima de proba: 20 ml de bautura racoritoare degazata 40 ml de sirop
  • Timp de masurare / proba: 5 minute (inclusiv timpul de umplere)
  • Dimensiuni (L x l x H): 495 x 330 x 230 mm
  • Memorie: 1000 de valori de masurare (memorie de inel optionala)
  • Alimentare
    • AC 100 .. 240 V
    • 50 Hz .. 60 Hz
    • 190 VA
  • Greutate: 22,5 kg
  • Interfete
    • 4 x USB
    • RS-232
    • CAN
    • VGA
    • Ethernet
  • Ecran: tactil luminos TFT PCAP de 10,4 inchi (640 px x 480 px) cu aspect de afisare personalizabil
  • Parti in contact cu proba: PTFE, sticla borosilicata, otel inoxidabil DIN 1.4539/UNS N08904 si DIN 1. 1.4571/SS 316Ti, silicon, Tygon
 

MultiLab Romania

Toate drepturile rezervate MultiLab SRL© Romania | Produse si preturi pot fi modificate fara notificare prealabila.