Aparate de masurarea turbidităţii

ro Instrumente analitice » Turbidimetre / Analizoare de suspensii solide

uk Analytical instruments » Turbidity meters

Turbidimetru pentru apa :: Turbidimetru pentru lapte :: Turbidimetru pentru bere :: Turbidimetru uleiuri :: Turbidimetru chimicale si produse petroliere:: Turbidimetru de proces / On-Line si In-Line

MultiLab furnizează soluţii de analiză legitime, cu cea mai avansata tehnologie pentru controlul calitatii din procese de productie si pentru laboratoare de analiza si cercetare cu care pot fi adaptate oricărei aplicaţii

Măsurarea turbidității suspensiilor prin compararea subiectivă a transparenței mediului analizat cu aceea a unei probe etalonate; Turbidimetre sunt adecvate atât pentru investigaţii în laborator cât şi pentru analize la faţa locului.
O caracteristică pe care toate acestea o au în comun este utilizarea lor uşoară şi creşterea numărului de probe analizate.
Turbiditatea se exprimă în unităţi nefelometrice de turbiditate (NTU), unităţi nefelometrice (FNU) sau unităţi EBCs (European Brewery Convection).
Noi am ales modele variate de instrumente tip turbidimetre acordand o atenţie deosebită măsurătorilor de rutină in laborator si in teren precum si variante economice pentru uz didactic.

video_instrumente_masura_turbiditate

Turbidity meters for lab and field

Aparate portabile de teren si de laborator pentru masurarea turbiditatii
turbidimetru laborator portabil

Portable & Field Turbidity Meters .. more »

Turbidimetre portabile Analizoare portabile de teren si de laborator, robuste incasabile antiacvatice
- Turbidimetre portabile WTW »
- Turbidimetre portabile HANNA »

analizor turbiditate

Benchtop Turbidity Meters .. more »

Aparate multiparametrice stationare de laborator aparate automate de inalta performanta in conformitate cu ISO si GLP, ideale pentru laboratoare de analiza, cercetare, laboratoare de productie, controlul calitatii si pentru procese care necesita certificare si validare (GPL; Farmacopie, etc.)
- Turbidimetre de laborator WTW »
- Turbidimetre de laborator HANNA »

statie_control_turbiditate

Stationary In-Line Turbidity Meters .. more »

Statii de monitorizare turbiditate Controlere si Traducatoare pentru monitorizare continua a nivelul de turbiditate atat in laborator cat si pe parcursul procesului tehnologic de tratare sau de productie
- Statie monitorizare si control turbiditate »

soluţie_calibrare_turbiditate

Turbidity Calibration .. more »

Soluţie pentru calibrare turbiditate
- Solutii de calibrare WTW »
- Solutii de calibrare HANNA »

multilab_team

Solutions for science, industry and safety
Suntem bucurosi sa te ajutam ... Fie ca vrei sa comanzi si nu esti sigur care este cea mai buna alegere, sau vrei sa afli mai multe despre serviciile noastre, consultantii nostri Iti raspund la orice intrebare
Pentru orice detalii suplimentare tehnice sau comerciale sintem la dispozitia Dvs.
direct Tel. +4 021 312 7144 / 45
sau

service_reparatie

Superior Service MultiLab's aim is to differentiate ourselves and add value to our customers, by providing superior service throughout the sales and after-care processes :: Preventative Maintenance - Calibration - Repair - Validation .. more »
Centru service autorizat de producator Service - Mentenantei preventive - Reparati - Consumabile - Piese de schimb pentru produse WTW, Hanna, SI Analytics .. mai multe »

multilab_laboratories

*Important acest site este unul de prezentare! date tehnice; poze afisate si preturile sunt cu titlu informativ se pot schimba fara notificare prealabila! detalii »

All rights Reserved MultiLab© SRL Romania 2003 - 2016