Aparate pentru recoltare si prelevare apa

ro Sisteme de prelevare » Echipamente pentru prelevarea si recoltarea probelor de apa

uk Sampling systems » Water Sampling Equipment

Recoltarea probelor este o etapa deosebit de importanta in desfasurarea procesului de analiza si de productie si in contextul asigurarii calitatii, deoarece probele trebuie sa fie reprezentative nu trebuie sa introduca erori in compozitia si calitatile mostrei datorita unei tehnici defectuoase sau a unor conditii incorecte de pregatire a materialului, cunoscut fiind faptul ca erorile datorate unei recoltari necorespunzatoare nu mai pot fi ulterior corectate (principala sursa de erori analitice este procesul de prelevare a probelor)

 
 
prelevator apa uzataTelescopic Extensible Water Sampler »

Prelevatoare de apa cu sonda si tija telescopica pana la 6m
Prelevatoare pentru orice tip de apa curgatoare industriala sau uzata sunt diferite in functie de sursa de prelevare: bazine acvatice, statia de epurare, piscine, lacuri de acumulare, fantani, rezervoare din rauri si cursuri de ape, lacuri mici, piscine si centre SPA, etc. ..mai multe »

prelevator apa adancime Surface and depth catch sampling nets »

Site de prelevare particule solide si organice din apa curgatoare si stationare
Pentru colectarea probelor organice si particule solide solide din cursurile de apa, prelevare de suprafata si de la adancimi pana la 6 m. ..mai multe detalii »

aparat_recoltare_apa_put Oceanographic and Limnological Plankton Nets

Fileuri planctonice de prelevare probe microorganisme biologice si mineralogice
Filee planctonice si plase confectionate pentru recoltarea probe planctonice si bentonice, prelevarea probelor algele planctonice fitoplancton si zooplancton, animale acvatice, pestii inclusiv icrele sau gametii, molustele si crustaceele vii, etc. ..mai multe detalii »

prelevator apa suprafata Water Sampling System for Oceanography and Limnology »

Batometre recoltarea probe biologice microorganisme si fitoplancton
Prelevatoare tubulare Kemmerer, Alpha Beta, Van Dorn, Ruttener, Limnos, NISKIN pentru colectarea probelor de la adincimi mari, apa de mare, lacuri de acumulare, fundului în lacuri, cursuri apa, sau in apa stratificata .. mai multe »

aparat_recoltare_apa_put Grab Bottom Sampler & Sediment Traps

Prelevatoare draga pentru colectarea sedimentelor de fund
Dispozitive prelevare sedimente de fund, tip draga ponar, tip Van Veen, tip Eckman, sanie Ockelman. ..mai multe detalii »

aparat_recoltare_apa_put Schindler-Patalas Sampler

Dispozitiv de colectare Schindler-Patalas
Dispozitiv din plasa utilizat in prelevarea probelor de plancton..mai multe detalii »

 
 

echipa_multilab

Solutions for science, industry and safety systems

Suntem bucurosi sa te ajutam ... Fie ca vrei sa comanzi si nu esti sigur care este cea mai buna alegere, sau vrei sa afli mai multe despre serviciile noastre, consultantii nostri Iti raspund la orice intrebare
Pentru orice detalii suplimentare tehnice sau comerciale sintem la dispozitia Dvs.
direct Tel. +4 021 312 7144 / 45
sau

service_reparatie_aparatura_laborator

Superior Service
MultiLab's aim is to differentiate ourselves and add value to our customers, by providing superior service throughout the sales and after-care processes :: Preventative Maintenance - Calibration - Repair - Validation .. more »
Centru service autorizat de producator
Service - Mentenantei preventive - Reparati - Consumabile - Piese de schimb, pentru aparatura si instrumente de analioza detectie si control .. mai multe »

Localizare MultiLab

multilab_laboratories

*Important
acest site este unul de prezentare! date tehnice; poze afisate si preturile sunt cu titlu informativ se pot schimba fara notificare prealabila! detalii »
MultiLab© SRL reserve the right to change products and prices without notice.

All rights Reserved MultiLab© SRL Romania 2003 - 2017