MultiLab Romania

Home Contact Service

Distribuitor autorizat pentru aparatura de analiza masura detectie si control / medicale - industriale - comerciale


 

Parteneri si marci distribuite

Partenerii nostri sunt producatori de aparate de laborator, aparate de masura si control, sisteme de cantarire si control de proces de precizie, calitate si fiabilitate inalte.
Aparatura de laborator, echipamentele de proces si mobilierul industrial din portofoliul nostru provin de la firme europene si americane de top de mare traditie si renume, iar Multi-Lab Romania asigura servicii de calitate cel putin egala cu cea a instrumentelor oferite.

 

distribuitor_brookfiled

Compania Brookfield Eng. cu peste 80 de ani este specialistul global in domeniul reologice complexe a lichidelor.. Vascozimetre si Reometre inovatoare au dat clientilor un avantaj tehnologic valoros pentru mai mult de jumatate de secol. mai multe despre brookfield Engineerig »

----

Compania Multi-Lab SRL este distribuitor unic autorizat in Romania pentru produsele Brookfield Egineering - SUA

distribuitor_bw_technologies

Compania BW Technologies (din grupul Honeywell) este recunoscuta pentru tehnologia inovativa de masurare si detectie de gaze; dispune de o gama larga de detectoare de gaze ultra-portabile si mobile pentru COV (PID), H2S, CO, O2, SO2, PH3, NH3 .. mai multe mai multe despre BW Technologies »

---

Compania Multi-Lab SRL este distribuitor unic autorizat in Romania pentru produsele B&W / by Honeywell

distribuitor_rae_systems

Compania RAE Systems s-a dezvoltat ca un lider recunoscut pe plan mondial in tehnologie privind securitatea si protectie. Totul a inceput cu 70 de ani in urma, cu dezvoltarea unei tehnologii dedicata prevenire si protectie in domeniul securitatii muncii. mai multedespre RAE Systems »

---

Compania Multi-Lab SRL este distribuitor unic autorizat in Romania pentru produsele RAE Systems / by Honeywel

madur_romania

Madur Electronics - Austria / Polonia

Compania Madur este un lider global in furnizarea sistemecomplete de monitorizare si analiza gazelor arse, in sectoarele industriei petroliere, chimice, medicale, farmaceutice si in laboratoare. .. mai multe despre Madur electronics »

---

Compania Multi-Lab SRL este distribuitor unic autorizat in Romania pentru produsele Madur Electronics

distribuitor_ascott

Ascott Analytical - Marea Britanie

Ascott produce unele dintre cele mai moderne si versatile sisteme de masurare a coroziunii din lume; cuprinde o gama larga de produse care poate acoperi fiecare cerinta de testare de la pulverizare continua cu sare pana la umiditatea condensata si teste modificate de pulverizare a sarii .. mai multe despre Ascott »

---

Compania Multi-Lab SRL este distribuitor unic autorizat in Romania pentru produsele ASCOTT Analytical


distribuitor_b_safety

Breuell Ingenieurbüro GmbH Germania fondata in 1888 este unul dintre principalii furnizori mondiali de echipamente de securitate, salvare, siguranta si de prim-ajutor, mai multe despre Breuell GmbH »

---

Compania Multi-Lab SRL este distribuitor unic autorizat in Romania pentru produsele Breuell GmbH

distribuitor_burkle

Burkle GmbH - Germania este liderul produselor consumabile pentru laboratoare si industrie de cea mai buna calitate. O categorie aparte o reprezinta consumabilele din plastic special create cu certificat de sterilitate, non-pirogenitate si non-embriotoxicitate .. mai multe despre Burkle GmbH »

---

Compania Multi-Lab SRL este distribuitor autorizat in Romania pentru produsele Breuell GmbH

distribuitor_binder

Binder GmbH - Germania este un producator consacrat de sisteme de climatizare, sisteme termostatare si de tratarii termice .. mai multe despre Binder GmbH »

---

Compania Multi-Lab SRL este distribuitor autorizat in Romania pentru produsele Binder GmbH

distribuitor_lac_romania

LAC - Cehia este un mare producător de cuptoare de temperaturi înalte, etuve de laborator si materie de cuptoare şi uscătorii pentru industrie, laboratoare de cercetare si aplicații de proces. Având o experiență de mai mult de 50 de ani în ingineria termică.. mai multe despre LAC »

---

Compania Multi-Lab este distribuitor exclusiv si autorizat in Romania al produsele LAC - Cehia.

distribuitor_chemisafe

ChemiSafe - Italia Mobilier si echipament de siguranta pentru laborator si industrie; Ca distribuitor unic autorizat al acestor echipamente, Multi-Lab se incadreaza in standardul de calitate si performanta oferindu-va produse din gamele: mobilier si echipament de siguranta pentru laboratoare si sectoare de productie industriale.. mai multe despre ChimiSafe »

---

Compania Multi-Lab este distribuitor exclusiv si autorizat in Romania al produsele ChemiSafe - Italia.


distribuitor_aesm

ASEM - Italia producator mobilier tehnic si de laborator, hote si nişe chimice, ASEM dezvolta in mod continuu designul mobilierul si calitatea acestora pentru a veni in intampinarea nevoilor particulare ale utilizatorilor .. mai multe despre ASEM »

---

Compania Multi-Lab este distribuitor exclusiv si autorizat in Romania al produsele ASEM - Italia.

distribuitor_wtw

WTW GmbH - Germania / Grupul XYLEM din care face parte si firma Germana WTW, producator de cea mai larga gama de aparate de masurari electrochimice: pH-metre, ionometre, oxigenometre, conductometre, fotometre si turbidimetre; disponibile in variante de laborator, portabile si pentru aplicatii in-line si on-line... .. mai multe despre WTW GmbH »

---

Compania Multi-Lab este distribuitor autorizat in Romania al produsele WTW

distribuitor_cecil_instruments

Cecil Instruments - Anglia produce spectrometre UV-Vis si sistem de cromatografe de lichide HPLC de înalta performanta. Astfel, în functie de necesitatile dvs, aveti la dispozitie spectrometre de la un sistem optic monofascicul pâna la un sistem optic dublu fascicul cu trei retele de difractie. În acest sens, fie ca aplicatiile dvs sunt de rutina sau de cercetare veti gasi cu siguranta modelul care se va potrivi perfect în laborator. .. mai multe despre Cecil Instruments »

---

Compania Multi-Lab este distribuitor autorizat in Romania al produsele Cecil Instruments

distribuitor_IKA

IKA GmbH - Germania din 1910 este o firma germana de traditie, producatoarea de calorimetre si alte aparate de preparare probe pentru laborator, dar si de instalatii industriale gen malaxoare, dispersoare si mori coloidale pentru productie... mai multe despre IKA gmbH »

---

Compania Multi-Lab este distribuitor autorizat in Romania al produsele Cecil Instruments

distribuitor_elga_lab_water MP Water - Germania este renumita pentru capacitățile sale în furnizarea de solutii de orice dimensiune pretabile de-a lungul întregului ciclului parcurs de apa

---

Compania Multi-Lab este distribuitor autorizat in Romania al produsele MP Water
pret_cabinet_ceata_salina

*Important: acest site este unul de prezentare! Date tehnice; Poze afisate si Preturile sunt cu titlu informativ se pot schimba fara notificare prealabila .. cititi rubrica Legal »

Oferta de pret »»
RFQ » Ask for Quotation »»
Consultatnta Tehnica »»
Service mentenanta, reparatii, piese de schimb, accesorii si consumabile pentru aparaura medicala si de laborator, instrumente de analiza masura detectie .. »
Urmareste-ne
multilab_twitter multilab_linkedin multilab_facebook


| Despre noi | Identitate | Referinte | Contact | Harta-Site | Legal | Conditii generale | Intrebari frecvente | Asistenta pe Email | Service on-line | Assistenta on-line|