Sistem complet pentru analiza glutenul

Sistem Model MLGI

Analizor automat multifunctional de cereale

Fully automatic grain moisture analyser


produsul poate fi achizitionat si prin SEAP


Solicit oferta personalizata :: RFQ »

Caracteristici generale
Analiza Glutenului Pentru evaluarea calitativa a glutenului se utilizeaza glutometrul Calitatea şi cantitatea glutenului din făină reprezintă principalele caracteristici de care depind însuşirile ei de panificaţie.
Glutenul suficient de elastic şi extensibil asigură obţinerea produselor bine dezvoltate, cu porozitate fină şi uniformă, cu pereţii porilor uniformi.
Glutenul excesiv de rezistent conduce la obţinerea de produse nedezvoltate şi cu miezul dens

I. Spalator de gluten / Gluten Washer :: Model ML-GW2200
Sistem de spalarea glutenului umed cu doua posturi de lucru utilizat pentru spalarea mecanica a glutenului
Glutenul umed este compus din gliadine şi glutenine / proteinele hidro-insolubile ale făinurilor. Pe parcursul frământării făinurilor cu apă sărată sau distilată, glutenul se spală , în timp de proteinele formează o plasă tridimensională şi alcătuiesc un schelet elastic
• Conţinutul de gluten umed al făinurilor este redat procentual.
• Indexul glutenic reprezintă procentul glutenului umed rămas pe sita specială după centrifugarea glutenului umed.
Acest index caracterizează calitatea glutenului ( tăria, elasticitatea ) , este o valoare cifrică folosită în practica de calificare internaţională conform AACC 38-12 ICC 137/1, 155 & 158 ISO 21415-2

II. Gluten Index :: Model MLGI 2015
Aparat pentru determinarea glutenului umed si calificarea făinurilor aparatul cu doua posturi de lucru unde obţinerea glutenului se face prin spălarea mecanică a amidonului din bolul de aluat, preparat din făinuri sau din uruieli, cu ajutorul lichidului de spălare antrenat în circuit închis.

Date Tehnice
• locurilor de testare: 2 posturi
• Capete de spălare: 4 locuri
• Numărul mişcărilor la capetele de spălare: 90/minute.
• Alimentare : trifazic 380 V, 70 W, 50 Hz
Certificate: certificat de conformitate, certificat de calitate, certificat de garantie si post garntie
Service: verificari periodice: MultiLab SRL - Romania

Main features
Gluten Washer
Completely automatic
Measures wet gluten quantity of the wheat meal, wheat flour, durum, semolina and vital wheat gluten
Measures the wet gluten amount conforming to international standarts (ICC and AACC Standard methods)
Measures both ground grain and flour at breeders, grain traders, flour mills ,flour users, wheat gluten manufacturers, pasta manufacturers and bakeries
Dual chamber system
Conforms to Official World Standarts ( AACC No:38-52, ICC No: 155&158, 137/1)
CE certified
Two different test methods in the same system
Rapid analysis a complete test takes less than 7 minutes; Stops automatically with a warning signal
Adjustable mixing and washing time by means of dipswitches on the rear panel
Possibility to adjust mixing time from 5 up to 75 seconds and washing time from 60 to 900 seconds
Robust Design for use in difficult grain intake environments
Spesically designed holes at the bottom panel enable device to discharge the water in case of water pump tubes deterioration
Stainless steel structure; No corrosion!
Easy of Use; Non technical operators can use the system confidently; No reagents required
Segregation of grain and flour in terms of quality
Complete delivery with all accessories

Gluten Index
Blue Color LCD Display
Measures Gluten Strenght
Possibility to see the test time, company name, ambient temperature on the color display
Centrifigues the wet gluten amount using prepared standardized method (ICC and AACC Standard methods)
Performs the test during 1 minutes rotating at 6000 rpm
Stops automatically with a warning signal
Locking safety lid provides safe operation
Two test cassettes are provided
Indicates protein quality and gluten strength
CE certified

Gluten Dryer
CE certified
Dries gluten of wheat and flour samples
Operating temperature is 150°C Temperature is kept stable by means of a thermostat
Teflon coating provides easy removal of sample being tested
Possibility to see the result in 4 min
Microprocessor controlled
220 V 50 Hz electricity
Stops automatically warning with a bip signal

test rapid gluten

Teste rapide pentru evaluarea glutenului
Kituri de Test rapid pentru depistarea si evaluarea continutul de gluten in produse alimentare si bauturi


echipa_multilab

Solutions for science, industry and safety systems

Suntem bucurosi sa te ajutam ... Fie ca vrei sa comanzi si nu esti sigur care este cea mai buna alegere, sau vrei sa afli mai multe despre serviciile noastre, consultantii nostri Iti raspund la orice intrebare
Pentru orice detalii suplimentare tehnice sau comerciale sintem la dispozitia Dvs.
direct Tel. +4 021 312 7144 / 45
sau

service_reparatie_aparatura_laborator

Superior Service
MultiLab's aim is to differentiate ourselves and add value to our customers, by providing superior service throughout the sales and after-care processes :: Preventative Maintenance - Calibration - Repair - Validation .. more »
Centru service autorizat de producator
Service - Mentenantei preventive - Reparati - Consumabile - Piese de schimb, pentru aparatura si instrumente de analioza detectie si control .. mai multe »

Localizare MultiLab

multilab_laboratories

*Important
acest site este unul de prezentare! date tehnice; poze afisate si preturile sunt cu titlu informativ se pot schimba fara notificare prealabila! detalii »
MultiLab© SRL reserve the right to change products and prices without notice.

All rights Reserved MultiLab© SRL Romania 2003 - 2017