Aparate testarea calităţii aerului

Home Contact Service

Distribuitor autorizat in Romania pentru produsele

instrumente_trotec aparate_kanomax instrumente_testo instrumente_delta-ohm aparate_airy_technology

 

ro Monitorizarea mediului » Calitate aer » Echipamente pentru monitorizare si testarea calităţii aerului

uk Climatic & Microclimatice Testing Equipments » Air Monitoring & Quality Testing Equipments

Aparate si sisteme pentru prelevare, monitorizarea in timp real a contaminarii si numararii particulelor din aer

Analizor de incarcatura microbiană a aerului ::: Numarator ioni din aer ::: Numarator de particule din aer ::: Pompa de recoltare probe de aer

Calitatea aerului este un element crucial pentru siguranţa, determinarea numărului de particule si monitorizarea incarcaturii de particule respectiv incarcatura microbiologica are ca scop contorizarea evenimentelor particulare transmise prin aer

detector de praf

Numarator particulelor de aer


Detector portabil cu laser pentru numarare si contorizare a particulelor in aer, este un contor de particule de aer si praf pentru determinarea distributiei de marime a particulelor aeriene sau pentru detectarea unei surse de particule. usor de utilizat, adecvat pentru analiza si masurarea numarului şi marimea particulelor din aer cat si pentru verificarea si mentinerea calitatii aerului in spatii interioare ca de exemplu: monitorizarea de camere curate, sisteme de filtrare in camere de operatie şi laboratoare din industria farmaceutica

mai multe detalii »

contor_particule_aer

Numarator particulelor de aer pentru monitorizare continua


Aparat cu senzor pentru contorizarea particulelor din aer, temperatura si presiune de la distanta (functionare continua)
Monitorizeaza continuu particule de dimensiuni 0.5µm si 5.0µm la un debit de 1.0 CFM (28.3 LPM). Utilizand interfata de comunicare Modbus/RS485, senzorul poate fi usor integrat in sistemele de monitorizare a aerului CIMScan.


mai multe detalii »
detector_incarcatura_microbiana

Analizor de incarcatura microbiană a aerului


Aparat pentru analiza si detectarea contaminarilor microbiologice din aer, principiu de prelevarea prin impacte asupra nutritive sau selective. Rezultatele sunt obtinute dupa incubare astfel: numar de germeni/ m3 cu ajutorul unui tabel de corectie (legea FELLER).


mai multe detalii »contor_ion_aer

Numărători de ioni atmosferici


Detector si numerator de ionii din aer pentru masurarea ionii negativi generate de monazite siliciu si alte minereuri naturale. functioneaza in 5 moduri de masurare: standard, viteza accelerata, automata, miscare medie, si mod de detectia si dozimetria radiatiilor.
Domeniul de masurare: intre 0 si 100,000 (pcs/cc).


mai multe detalii »
pompa prelevare aer

Pompe prelevare noxe si pulberi


Aparate portabile pentru recoltare probe de aer; destinat controlului igienic al mediului si recoltare pulberi in suspensie cu capete de prelevare permite ajustarea debitului de aer si a volumului de proba sunt compatibile cu standardele si directivele in vigoare: 98/37/EEC, 89/336/EEC, 73/23/EEC, UNI EN 12919.
Permite realizarea de prelevari ale pulberilor din mediul de lucru, din emisii (prelevari izocinetice) si prelevarea gazelor si vaporilor atat din mediul de lucru cat si din emisii; Sistemul de prelevare permite compensarea posibilelor pierderi la incarcare, cu ajutorul unui dispozitiv pneumatic.


mai multe detalii »
debitmetru_aer

Debitmetre pentru masurarea fluxul de aer


Debitmetru aer pentru determinarea vitezei si a volumului de aer este un instrument de măsură presiune diferenţială, curenţi de aer şi viteza aerului cu fir cald si transfer de date. Ideal pentru optimizarea setărilor sistemelor de climatizare, precum şi pentru menţinerea unei presiuni atmosferice adecvate în clădiri, astfel încât în interior să nu poată pătrunde impurităţi, adecvat controlul sistemelor de ventilatie, aer condiţionat, camere curate, fluxul de aer prin hote, echilibrare aer şi de monitorizare a mediului.


mai multe detalii »


pret_detector_poluarea_aerului
pret_statie_monitorizare_calitatii_aerului

Termohigrometru Temperatura si Umiditate Atmosferică pentru măsurarea continua a temperaturii; umidității relative a aerului și temperaturii punctului de rouă. »

cotatie_pret

Solicit oferta de pret »
Request / Price quotation »informati

Consultatnta Tehnica »
Technical consultancy »service_aparatura_laborator

Service - Mentenanta - Reparati - Calibrare - Consumabile - Piese de schimb, pentru analizoare instrumente de detectie masura si control » 
Urmareste-ne ⇝ multilab_twitter multilab_linkedin multilab_facebook

*Important: acest site este unul de prezentare! Date tehnice; Poze afisate si Preturile sunt cu titlu informativ se pot schimba fara notificare prealabila .. cititi rubrica Legal »Despre noi | Identitate | Referinte | Contact | Harta-Site | Legal | Conditii generale | Intrebari frecvente | Asistenta pe Email | Service on-line | Assistenta on-line |