Aparat de prelevare microorganisme din aer

Home Contact Service

Distribuitor autorizat in Romania pentru produsele

aparate_Honeywell detectoare_BW_technologies instrumente_RAE analizoare_millipore_romania

 

ro Aparate de testari climatice si microclimatice » Aparat pentru prelevarea microorganisme si supravegherea microbiologică a aerului

uk Climatic & Microclimatice Testing Equipments » Microbial air monitoring and sampling system
Analizor microbiologic a aerului

video_agitator_mecanicdemo » colectarea probelor

Aparat pentru analiza, monitorizare si protecţie completa împotriva microorganismelor periculoase transmisibile prin aer.


Calitatea aerului este un element crucial pentru siguranţa procesului de fabricaţie a produselor alimentare, farmaceutice si cosmetice. Microorganismele din aer reprezintă un risc potenţial de contaminare a materiilor prime, proceselor şi produselor finite.

Aparatul de supravegherea microbiologică a aerului Merck seria MAS-100 este cel mai adecvat aparat pentru măsurări precise cu reproductibilitate si eficienţă ridicată de colectare cu un sistem integrat de compensare a fluxului de aer şi de calibrare automată.


Comparativ cu metodele clasice sedimentare sau filtrare prin mediu poros metoda de seminare prin impact este singura care asigura reproductibilitatea testului. In plus, datorita senzorilor incorporati, instrumentele din seria MAS permit exprimarea corecta a numarului de colonii la m3 de aer.

Familia este alcatuita din:
MAS-100 destinat in special industriei farmaceutice
MAS-100 Ex respecta specificatiile antiexplozie
MAS-100 ISO destinat pentru controlul spatiilor sterile, a camerelor albe, etc.
MAS-100 Eco destinat industriei alimentare
MAS-100 CG utilizat pentru controlul microbiologic al gazelor comprimate destinate uzuluimedical sau alimentar; realizeaza inseminarea la 5 .. 10 atm, ceea ce previne distrugerea germinelor

Avantaje:
• Hardware şi software omologate pentru HACCP
• Documente de omologare în conformitate cu ISO 14698, partea1 şi partea 2
• Servesc la măsurarea numărului de microorganisme în spaţii curate şi în medii sterile, în special în firmele farmaceutice şi în zonele cu criterii stricte de igienă.
• Compact si performant pentru cea mai înaltă calitate în supravegherea contaminării microbiologice a aerului.
• Posibilitate de utilizare a plăcilor Petri standard de 90 mm sau a plăcilor de contact de 60 mm.

Aplicatii
Aparatul este destinat prelevării de probe de aer din locuri critice (de ex. camere sterile, spitale, fabrici de medicamente, secţii din industria alimentară, staţi de epurare a apei, etc) în vederea determinării încărcării microbiene;

• Sistem de prelevare microbiană a aerului Model MAS–100 NT
Sistemul de prelevare microbiană a aerului de la Merck pentru monitorizare a aerului pe principiul impactării al lui Anderson. disponibil în cinci versiuni diferite, pentru diverse aplicaţii conform ISO 14698-1 partea 1 şi 2
Aerul este inspirat printr-un capac perforat cu 300 de orificii şi propulsat direct pe mediul de cultură de pe o placă Petri standard de 90 mm sau placă de contact de 60 de mm. Un senzor avansat pentru debitul masic al aerului asigură un debit constant (în timp real) de 100 l/min în timpul prelevării microbiene şi face automat reglările necesare dacă sunt abateri cu privire la perforaţiile capacului şi densitatea aerului.

Sistem de prelevare microbiană a aerului Model MAS-100 NT Ex este omologat pentru utilizarea în zone cu risc de explozie 2 conform SN-SEV (NIN).
Sistem de prelevare microbiană a aerului Model MAS-100 CG Ex permite testarea rapidă, sigură şi exactă a gazelor comprimate pentru contaminare microbiană şi este singurul dispozitiv de prelevare microbiană de tipul acesta, omologat să lucreze în zone cu risc de explozie 2. aparatul este calibrat cu aer comprimat. Datorită senzorului său unic de debit masic, este posibilă şi testarea altor gaze (dispozitiv preprogramat pentru azot, dioxid de carbon, oxigen şi argon), doar pe baza unui factor de corecţie matematică.

Sistem de prelevare probe microbiană a aerului model MAS-100 Eco - usor de utilizat, compact, fiabil, care folosete cutii Petri standard.
Volumul de aer aspirat este de 100 l pe minut si permite colectarea pentru fiecare proba, a 1000 l de aer, fiind recomandat a nu se depasi acest volum de aer, pentru a nu deshidrata suprafaa de agar. Viteza de prelevare a aerului (viteza cu care microorganismele aeropurtate lovesc suprafata de agar) este de aproximativ 11 m/s, echivalentul nivelului 5 al instrumentului de prelevare Anderson, viteza care asigura ca toate particulele > 1um sa fie colectate. Aparatul poate opera în condiii de temperatur si umiditate cuprinse între 0 i 40C, respectiv 0 - 80 % umiditate relativa. Aparatul MAS-100 Eco este un instrument de înalta performanta, care utilizeaza principiul Anderson de prelevare a probelor de aer, printr-un filtru perforat. Fluxul de aer purtator de particule este direcionat catre un vas Petri standard, coninând mediul de cultura.
Instrumentul permite verificarea prezenţei microorganismelor şi determinarea cantităţii acestora. Astfel, se poate evalua gradul de expunere şi se poate identifica sursa de contaminare în vederea eliminării acesteia;
- prevazut cu cap de prelevare probe confecţionat din aluminiu, diametru 60mm, autoclvabil, cu orificii conice: 219 orificii cu Φ=1mm si sistem de cuplare tip "baionetă"
- corpul aparatului este confecţionat din poliuretan, uşor de dezinfectat
- display alfanumeric, posibilitatea de a afişa datele în 5 limbi (engleză, italiană, franceză, germană, spaniolă)
- posibilitatea de a efectua prelevare manuală, secvenţială şi programată
- funcţie de întârziere la pornire si control prin senzor IR şi telecomandă
- optional interfaţă serială pentru conectarea la PC
- poate fi utilizat atat pentru prelevare în poziţie verticală cat si orizontală, cu/fără trepiedPlăci Envirocheck (consumabile)
Plăcile Merck Envirocheck pentru sistemele MAS-100 au un diametru de 90 mm cu un volum de umplere mai mare şi astfel pot fi utilizate pentru determinarea activă a microbilor prezenţi în aer cu MAS100. plăcile sunt triplu izolate şi iradiate gama, ele conferă un grad ridicat de siguranţă la folosirea în izolatoare şi camere albe.
solicit oferta personalizata tehnica / pret »


Produse corelate

Analizor pulberi si particule de aer cu 6 canale ::: Numarator de particule ::: Detector praf si fum ::: Aparatele de măsurare cu activitate cantitativă ::: Aparate de măsurare cantitatea de pulberi ::: Aparat pentru masurarea pulberilor ::: Detector pulberi ::: Aparat portabil pentru monitorizarea pulberilor solide in suspensie ::: Analizor pulberilor in halele de crestere a porcilor paserilor ::: Aparat de masura a parametrilor de microclimat ::: Pompa prelevare noxe si pulberi ::: Aparat de recoltare pulberi in suspensie ::: Aparat pentru măsurarea şi monitorizarea purităţii aerului ::: Aparat pentru masurarea si monitorizarea nivelului de praf din aerul atmosferic ::: Sistem de contorizarea particulelor si pulberilor de la distanta cu functionare continuapret_detector_microbiologic_aer
pret_analizor_microbiologic_aer

Termohigrometru Temperatura si Umiditate Atmosferică pentru măsurarea continua a temperaturii; umidității relative a aerului și temperaturii punctului de rouă. »

cotatie_pret

Solicit oferta de pret »
Request / Price quotation »informati

Consultatnta Tehnica »
Technical consultancy »service_aparatura_laborator

Service - Mentenanta - Reparati - Calibrare - Consumabile - Piese de schimb, pentru analizoare instrumente de detectie masura si control » 
Urmareste-ne ⇝ multilab_twitter multilab_linkedin multilab_facebook

*Important: acest site este unul de prezentare! Date tehnice; Poze afisate si Preturile sunt cu titlu informativ se pot schimba fara notificare prealabila .. cititi rubrica Legal »Despre noi | Identitate | Referinte | Contact | Harta-Site | Legal | Conditii generale | Intrebari frecvente | Asistenta pe Email | Service on-line | Assistenta on-line |