Butirometru de lapte frisca smantana inghetata iaurt branza topita si unt

descarca catalogul de butirometre »

Determinare continutului de grasime se realizeaza cu ajutorul butirometrului

Milk butyrometer Measuring tubes for the fat determining content in milk and dairy products


Pret : la cerere


Livrare: 7 - 10 zile lucratoare


Certificat de conformitate


produsul poate fi achizitionat si prin SEAP


solicit oferta personalizata »

Butirometru este format dintr-un tub de sticla special avand la partea mai bombata corpul si una mai subtire tija. Tija se termina cu o bula, este gradata in diviziuni care permit citirea grasimii.
La celalalt capat butirometrul are un orificiu gat in care se introduce un dop de cauciuc de forma tronconica.

Mod de lucru
• In butirometrul spalat, uscat si dezinfectat (intrun etuva) se introduce 10 ml H2SO4 fara a se atinge gatul butirometrului si apoi se adauga 11 ml lapte. Laptele se introduce cand butirometrul este inclinat.
• Se introduce apoi un ml alcool izoamilic fara a uda gatul butirometrului ca acesta sa nu devina alunecos. Se astupa butirometrul cu un dop uscat de cauciuc, se infasoara intr-o carpa se agita prin rasturnare pana la dizolvarea coagului format.
• Se introduce butirometrul in centrifuga cu dopul spre margine. Se insurubeaza capacul si se centrifugheaza 5 minute.
• Butirometrul scos se tine 5 minute intr-o baie de apa la 65-70°C. Se citeste apoi continutul de grasime pe tija gradata a butirometrului dupa ce prin manevrarea dopului se aduce coloana de grasime la diviziunea 0.

Domenii de aplicatie
• Testare a calitatii lapte si lactate (lapte de vaca, lapte pasteurizat si nepasteurizat, lapte degresat, lapte de oaie, smantana, frisca, branza, unt, etc.)
• Laborator pentru lactate,
• controlul calitatii in fabrica de lapte si produse anexe
• Producatorul de lactate
• Fabrica / ferma de lactate
• Unitatile de productie si de colectarea laptelui
• Centru de colectare a laptelui
• Depozite de lapte

DCaracteristici tehnice

Butirometru de precizie pentru lapte degrasat si de baut lapte de colectura
Domeniu de masura Precizie Cod produs Accesoriu
0-4% 0005 3150 3280
Butirometru pentru lapte
0-5% 0.1 3151 3280
0-6% 0.1 3152 3280
0-7% 0.1 3153 3280
0-8% 0.1 3154 3280
0-9% 0.1 3155 3280
0-10% 0.1 3156 3280
0-12% 0.1 3157 3280
0-16% 0.1 3158 3280
Butirometru cu gradatie pentru lapte degresat conform metoda Sichler
0-1% 0.01 cu capat deschisa 3160 3280; 3290
0-1% 0.01 cu capat inchisa 3160 G 3280
Butirometru pentru lapte degresat conform metodei Kehe
0-4% 0.05 3161 3280
0-5% 0.05 3162 3280
Butirometru pentru lapte degresat conform metodei Siegfeld
0-0.5% 0.02 3164 3280
Butirometru pentru lapte praf conform metodei Teichert
0-35% 0.5 3170 3310
0-70% 1.0 3171 3310
Butirometru pentru inghetata si lapte condensat conform metodei de cantarire Roeder
0-6-12% 0.1 3180 3290, 3300, 3320
0-15% 0.2 3181 3290, 3300, 3320
Butirometru pentru smântâna conform metodei de cantarire pentru inghetata
0-15% 0.2 3189 3280
0-20% 0.2 3190 3280
Butirometru pentru smântâna conform metodei de cantarire Roeder
0-5-40% 0.5 3200 3290, 3300, 3320
0-30-55% 0.5 3201 3290, 3300, 3320
0-50-75% 0.5 3202 3290, 3300, 3320
0-5-70% 1.0 3203 3290, 3300, 3320
Butirometru pentru frisca conform metodei de cantarire Schulz-Kley
0-5-40% 0.5 3208 3280
Butirometru pentru smântâna conform metodei de masura Kohler
0-30% 0.5 3210 3280
0-40% 0.5 3210 3280
0-50% 1.0 3211 3280
0-60% 1.0 3212 3280
0-70% 1.0 3213 3280
0-80% 1.0 3214 3280
Butirometru pentru unt conform metodei de cantarire Roeder
0-70-90% 0.5 3220 3290, 3300, 3323
Butirometru pentru brânza conform metodei de cantarire van Gulik
0-40% 0.5 3230 3290, 3300, 3321
Butirometru pentru cas de lapte; conform metodei de cantarire Curd
0-20% 0.2 3240 3290, 3300, 3321
Butirometru pentru alimente conform metodei de cantarire Roeder
0-100% 1.0 3250 3290, 3300, 3321
Butirometru pentru frisca si lapte fara grasime
0-100% 1.0 3252 3290, 3300, 3321
Butirometre de lapte / uz general
0 - 6 g/100 ml 6 % TMD6 dop si pahar
0 - 7 g/100 ml 7 % TMD7 dop si pahar
0 - 8 g/100 ml 8 % TMD8 dop si pahar
0 - 10 g/100 ml 10 % TMD10 dop si pahar

 

Main Features
Measuring glass tubes for the fat determining content in milk as well as for the determination of the solubility of milk powder
Made of borosilicate glass, plain neck or ring neck, closed bulb with a frosted label, without stopper
Types
Milk butyrometer Original Gerber
Milk butyrometer acc. standard ISO
Milk butyrometer acc. standard ISO calibrated
Precision milk butyrometer
Milk butyrometer acc. to national standards

.. Download Butyrometer catalog »

 

echipa_multilab

Solutions for science, industry and safety systems

Suntem bucurosi sa te ajutam ... Fie ca vrei sa comanzi si nu esti sigur care este cea mai buna alegere, sau vrei sa afli mai multe despre serviciile noastre, consultantii nostri Iti raspund la orice intrebare
Pentru orice detalii suplimentare tehnice sau comerciale sintem la dispozitia Dvs.
direct Tel. +4 021 312 7144 / 45
sau

service_reparatie_aparatura_laborator

Superior Service
MultiLab's aim is to differentiate ourselves and add value to our customers, by providing superior service throughout the sales and after-care processes :: Preventative Maintenance - Calibration - Repair - Validation .. more »
Centru service autorizat de producator
Service - Mentenantei preventive - Reparati - Consumabile - Piese de schimb, pentru aparatura si instrumente de analioza detectie si control .. mai multe »

Localizare MultiLab

multilab_laboratories

*Important
acest site este unul de prezentare! date tehnice; poze afisate si preturile sunt cu titlu informativ se pot schimba fara notificare prealabila! detalii »
MultiLab© SRL reserve the right to change products and prices without notice.

All rights Reserved MultiLab© SRL Romania 2003 - 2017