Aparatura laborator pentru produse zaharoase

Home Contact Service
Distribuitor autorizat in Romania pentru produsele
wtw_romania binder_Romania merck_romania schott_romania

 

ro Analiza produse alimentare » Controlul calitatii » Echipamente si Testere laborator pentru produsele zaharoase si de patiserie

uk Food and Feed Analysis» Quality control Equipments » Confectionery Testing Equipments




Echipamente de laborator pentru testare si analiza produselor zaharoase si produse de patiserie


Aparat determinarea continutului de grasime ::: Balanta de precizie ::: Subler digital pentru determinarea grosimii ::: Aparat determinarea umiditatii si a substantei uscate patiserie ::: Aparat determinarea conţinutului de zahăr ::: Polarimetru / zaharometru pentru determinarea concentrației soluțiilor de zahăr ::: Refractometru portabil pentru determinarea % de zahăr invertit din soluţii ::: Vascozimetru


Aparate pentru analiza fizico-chimica

Zahar brut - miere de albine - glucoza si amidon - produse zaharoase - produse de caramelaj - drajeuri - caramele - fondanterie - produse gelificate - dulciuri orientale - ciocolata - produse dietetice, ingjetata, ..etc.

aparat_soxhlet

Aparat determinarea continutului de grasime


Aparat Soxhlet
Determinarea continutului de grasime conform metoda gravimetrica SR 2213-11:2007 este nevoie de aparat de extractie soxhlet si o balanţa analitică 5-10 g (ml).


.. mai multe »
balanta de laborator

Balante de precizie si numerare piese


Determinarea numărului de bucăţi întregi şi a proporţiei de bucăţi cu defecte (sparte, rupte, deformate, etc) conform metoda STAS 2213/3-68
Proba de analiză se cântăreşte cu o precizie de 0,01 g. Produsul cântărit se împrăştie pe o foaie de hârtie, se numără şi se cântăresc bucăţile întregi.
Proporţia de bucăţi sparte, rupte, deformate sau cu alte defecte se calculează folosindu-se cantităţile cântărite.


.. mai multe »
subler digital

Subler pentru determinarea grosimii


Verificarea grosimii se face la 3 probe, în 3 puncte diferite la fiecare proba.
Se calculează apoi media aritmetică a celor 9 măsurători care se consideră drept grosime a produsului.


.. mai multe »



umidometru produse zaharoase

Termobalanta / Balanta de umiditate


Pentru determinarea umiditatii si a substantei uscate patiserie; conform STAS 2213-4:2007.


.. mai multe »
analizor produse patiserie

Spectrofotometru UV si UV/Viz


Spectrofotometru pentru determinarea conţinutului de zahăr din produse dulci, biscuiti înghetata, miere de albine,..) conform STAS 2213/12-70 si STAS 784/3-89.


.. mai multe »
zaharometru

Polarimetre optice de zahar


Polarimetru / Zaharometru optic sau digital (automat) pentru determinarea concentrației soluțiilor de zahăr sau conţinutului de zahăr al soluţiilor zaharate


.. mai multe »



refractometru produse zaharoase

Refractometru optic, Abbe sau digital


pentru determinarea % de zahăr invertit din soluţii.


.. mai multe »
vascozimetru produse patiserie

Vascozimetru si consitenta produselor


Vascozimetre pentru masurarea vascozitatea produselor zaharoase si de patiserie.


.. mai multe »
 


aparate analiza alimentara
teste_rapide_alimente

Teste rapide pentru apa, si alimente »

cotatie_pret

Solicit oferta de pret »
Request / Price quotation »



informati

Consultatnta Tehnica »
Technical consultancy »



service_aparatura_laborator

Service - Mentenanta - Reparati - Calibrare - Consumabile - Piese de schimb, pentru analizoare instrumente si aparatura de laborator »



 
Urmareste-ne ⇝ multilab_twitter multilab_linkedin multilab_facebook

*Important: acest site este unul de prezentare! Date tehnice; Poze afisate si Preturile sunt cu titlu informativ se pot schimba fara notificare prealabila .. cititi rubrica Legal »



| Despre noi | Identitate | Referinte | Contact | Harta-Site | Legal | Conditii generale | Intrebari frecvente | Asistenta pe Email | Service on-line | Assistenta on-line|