Nise aspirante de laborator si procese industriale

Nise filtrante aspirante pentru laborator si industrie


ro Cabinete de protectie » Nise filtrante de uz profesional

uk Safety Cabinets » Professional Laboratory & Industrial Fume Hoods

Nisele chimice sunt fabricate, certificate si testate conform SR EN 14175-1-2-3-4-5-6-7, prevazute cu dispozitiv de captare si dirijare a gazelor toxice, noxelor si a altor agenti corozivi, durabile si rezistente la agenti si gaze corozive. Exista doua tipuri principale de nise, nise Tip.I cu exhaustare si nise Tip.II de recirculare; principiul tehnologic este acelasi pentru ambele tipuri de nise:
Nise Tip I: Nise Chimice filtrante cu sistem de exhaustare in exterior: aerul este aspirat de pe suprafata de lucru si apoi este filtrat, expulzat si evacuat in afara cladirii » vezi moduri de amplasare
Nise Tip II: Nise chimice filtrante fara tubulature: aerul este tratat in conditii de siguranta prin filtrare (filtre de carbun active sau HEPA) si introdus inapoi in camera de lucru in care se afla nisa chimica » vezi fluxul de aer
*La solicitarea beneficiarului hotele și nișele pot fi dotate cu detectoare de gaze cu spectru larg, care avertizează acustic şi vizual scurgerile de gaze toxice datorate ineficienţei filtrelor.

Cabinete filtrante si aspirante pentru laborator si industrie cu sistem de siguranta in exploatare si manipulare


Utilizare niselor are trei obiective principale:
1) protejarea utilizatorului (nise chimice, dulapuri biosecurizate, dulapuri ventilate pentru reactivi chimici);
2) protejarea produsului chimic sau experimentului din laborator (dulapuri biosecurizate, dulapuri ventilate pentru reactivi chimici);
3) protejarea mediului inconjurator (nise chimice cu recirculare, anumite dulapuri biosecurizate, precum si orice alt tip de aparat atunci cand este montat cu filtre adecvate in sistemul de evacuare)

Toata nisele prezentate sunt certificate, testate si fabricate conform tehnologia de ultima generatie si cu noi standarde stabilite, sunt adaptive si concepute modular; utilitatile electronice, electrice si sanitare sunt usor de reconfigurat chiar si dupa instalare cu o garantie de 4 ani + 10 ani post garantie.

Standard SR EN 14175 1-2-3-4-5-6-7:
STAS 14175-1 ≫ Termeni si dimensiuni / Terms and Dimensions
STAS 14175-2 ≫ Siguranta si Eficienta / Requirements to Safety and Efficiency
STAS 14175-3 ≫ Proceduri si moduri de testare / Type Test Procedures
STAS 14175-4 ≫ Teste in proces / On Site Tests
STAS 14175-5 ≫ Recomandari pentru instalare si mentenanta / Recommendations for Installation and Maintenance
STAS 14175-6 ≫ Volum variabil de aer / Variable air volume fume cupboards
STAS 14175-7 ≫ for high heat loads, in combination with acidic digestions, perchloric acid, hydrofluoric acid, etc.

Nise chimice de masa :: Bench Fume Hoods
hota_mobila
Ductless Mobile Chemical Filtration Cabinet .. more »

Nisa chimică filtranta mobila fara evacuare in exterior (fara tubulatura); aerul evacuat este tratat filtrat si recirculat in interior Toate substantele gazoase chimice si reactivi daunatoare operatorului si incaperii sunt retinute de catre filtre speciale. NU necesita instalatii fixe sau legare la conducte; Poate fi instalata pe orice masa de lucru.
Aplicatii:
- pentru substante toxice volatile
- uz didactic scolar şi universitar
- in laboratoare cu o inaltime mica interna, acolo unde instalarea unei nise standard cu inaltimea este de 250 cm nu este posibila.
.. detalii »

nisa_portabila
Compact Mobile fume hood .. more »

Nisa chimica mobila compacta cu sistem de filtrare si sistem optional pentru exhaustare in exterior usor de manevrat si plasat in laborator cu design compact; suprafata utila 57x28x33 cm, permite recircularea aerului poluat cu particule daunatoare, vapori chimici organici si anorganici sunt retinute de filtru de carbun active, filtre speciale de acizi sau de filtrul HEPA. Nisa poate fi montata pe o masa simpla de laborator fara sa necesite instalatii pre-montate. Aplicatii:
- pentru substante organice sau anorganice ce produc fumuri si vapori toxici - uz didactic scolar şi universitar - pentru laboratoare mobile si de teren
.. detalii »

nisa filtranta cu exhaustare
Bi-Functional Exhausting Fume Cabinets .. more »

Nise chimice filtrante bi-functionale cu sistem de evacuare in interior sau in exterior cu sistem puternic de filtrare si exhaustare dotat cu ventilator puternic pentru schimbarea rapida a aerului format din prefiltru mecanic + filtru de carbune activ + sistem de aspiratie integrat
Aplicatii:
- recomandata in cazul cand se degajeaza o mare cantitate de gaze, vapori organice si anorganice fumuri si vapori toxici volatile sau urat mirositori.
- pentru laboratoare cu o inaltime mica interna, acolo unde instalarea unei nise standard cu inaltimea este de 250 cm nu este posibila
.. detalii »

nisa_fumuri_toxice
Universal Benchtop Verticle Laminar Fume Hood .. more »

Nise chimice de masa omologate EN 14175 cu sistem standard de evacuare ideala pentru laboratoare de testare si analize de rutina in domeniul alimentar, electronica, si pentru laboratoare didactice.
disponibila in 3 variante
Clasa "0" structura metalica
Clasa "1/HPL" structura HPL
Clasa "1/HPL-PP" structura HPL si PP (polipropilena)
toate variante sunt disponibile in 3 dimensiuni WxDxH:
1200 x 830 x 1600 mm;
1500 x 830 x 1600 mm;
1800 x 830 x 1600 mm
.. detalii »

Nise Chimice de podea
nisa_14175
Floor Standing Fume Cabinets .. more »

Nise standarizate cu sistem de filtrare aspirare si evacuare in exterior construite conform SR EN 14175 Ofera o gama larga de posibilitati de configurare datorita modulelor ce pot fi adaugate suplimentar la configuratia de baza astfel incat sa se poata utiliza in diverse aplicatii.
Permite completarea cu diverse subsisteme: Sisteme de alimentare si evacuare cu ventilatie ANTIEX, sistem logistic, sistem de management, sistem de comanda si control si facilitati suplimentare ale sistemului de management
.. detalii »

nisa_farmaceutica
Pltaform Fume Hoods .. more »

Nisa chimica tip platforma cu sistem de filtrare si evacuare Nise chimice de mare performanta cu platforma pentru sisteme de distilare si aparate de laborator voluminoase sau grele; ofera o gama larga de posibilitati de configurare datorita modulelor si dispozitive auxileare ce pot fi adaugate suplimentar la configuratia de baza cu sistem de filtrare prin adsorbtie si exhaustare folosind convector de aer pentru manipulare produse organice si anorganice / substante periculoase care ar putea degaja vapori toxici
Aplicatii:
poate fi gasita în camere curate si multe laboratoare, incluzând cele din diagnosticare, cercetare biologica si medicala, chimie analitica, biotehnologie, industria alimentara, farmaceutica, petrochimica, cosmetica, laboratoare fotografice si industria electronica.
.. detalii »

nise_chimice_exhaustare
Walk-In Fume Hoods .. more »

Nise chimice de performanta cu acces in interior Nise chimice cu acces in interior, fara platforma sau suprafata de lucru concepute pentru manipularea sau prelevarea lichide chimice volatile direct din canistre sau buteli, ofera o gama larga de posibilitati de configurare datorita modulelor si dispozitive auxileare ce pot fi adaugate suplimentar la configuratia de baza cu sistem de filtrare prin adsorbtie si exhaustare folosind convector de aer pentru manipulare acizi, baze, produse organice, anorganice si substante periculoase care ar putea degaja vapori toxici. .. detalii »

hota Clasa I
Biohazard Safety Cabinet.. more »

Nise chimice filtrante si microbiologice de siguranta biologica HSB Nise Bacteriologice (biohazard); cu incinta interna sub presiunea negativa pentru evitarea trecerii aerului contaminat in camera de lucru, sunt construite si proiectate conform Clasa II-A si Clasa II-B cu evacuare spre exterior pentru protecţia faţă de radionuclizi volatili şi protecţie chimică, expunere de ordinul minutelor.
Aplicatii:
destinate a proteja operatorul, mediul din laborator şi materialele de lucru faţă de expunerea la aerosoli şi picături care se pot produce în cursul manipulării materialelor conţinând agenţi infecţioşi, cum ar fi culturile primare, tulpinile de colecţie şi probele de diagnostic
.. detalii »

Consumabile - Dispozitive - Accesorii optionale
nisa_filtrare_praf
Volume flow hood for swirl outlets .. more »

Balometru cu sistem de monitorizare si control Balometru pentru masurarea curentilor in tehnica ventilatiei, a climatizarii si a hotelor aseptice. .. detalii »

pret_filtre_nise_chimice
Flow Cabinets & Fume Hoods Filters.. more »

Filtre pentru Hote si Nise HEPA atestate - Filtre de carbune activ - Filtre pentru vapori toxice, acizii si chimicale .. detalii »

nisa_exhaustare_exterior
Exhaust Fume Extraction Systems .. more »

Sisteme de aspiratie / exhaustoare cu brat flexibil Aspiratoare gaze, fum praf si pulberi .. detalii »

pret_nisa_filtranta
Explosion Proof Ventilators .. more »

Ventilatoare pentru medii corozive si potential explozive .. detalii »

multilab_team

Solutions for science, industry and safety
Suntem bucurosi sa te ajutam ... Fie ca vrei sa comanzi si nu esti sigur care este cea mai buna alegere, sau vrei sa afli mai multe despre serviciile noastre, consultantii nostri Iti raspund la orice intrebare
Pentru orice detalii suplimentare tehnice sau comerciale sintem la dispozitia Dvs.
direct Tel. +4 021 312 7144 / 45
sau

service_reparatie

Superior Service MultiLab's aim is to differentiate ourselves and add value to our customers, by providing superior service throughout the sales and after-care processes :: Preventative Maintenance - Calibration - Repair - Validation .. more »
Centru service autorizat de producator Service - Mentenantei preventive - Reparati - Consumabile - Piese de schimb :: hote aseptice, nise chimice, sisteme de climatizare si purficare aerului .. mai multe »

multilab_laboratories

*Important acest site este unul de prezentare! date tehnice; poze afisate si preturile sunt cu titlu informativ se pot schimba fara notificare prealabila! detalii »

All rights Reserved MultiLab© SRL Romania 2003 - 2016