Cantare Profesionale omologate

ro Sisteme de cantarire » Cantare profesionale

uk Weighing Systems » Weighing Professional Scales

Sisteme si platforme logistice de cantarire Cantare din clasa profesionala sunt destinate utilizarii in orice proces de cantarire si in orice domeniu de interes; in laboratoare, cercetare, medicina, farmacie, invatamant, industrie, procese de productii, livrari si receptii de marfa si colete sau de interes public in general


Cantare - Platforme de cantarire :: industriale - procese de productie - catering - comert
multilab_team

Solutions for science, industry and safety
Suntem bucurosi sa te ajutam ... Fie ca vrei sa comanzi si nu esti sigur care este cea mai buna alegere, sau vrei sa afli mai multe despre serviciile noastre, consultantii nostri Iti raspund la orice intrebare
Pentru orice detalii suplimentare tehnice sau comerciale sintem la dispozitia Dvs.
direct Tel. +4 021 312 7144 / 45
sau

service_reparatie

Superior Service MultiLab's aim is to differentiate ourselves and add value to our customers, by providing superior service throughout the sales and after-care processes :: Preventative Maintenance - Calibration - Repair - Validation .. more »
Centru service autorizat de producator Service - Mentenantei preventive - Reparati - Consumabile - Piese de schimb pentru balante si cantare .. mai multe »

multilab_laboratories

*Important acest site este unul de prezentare! date tehnice; poze afisate si preturile sunt cu titlu informativ se pot schimba fara notificare prealabila! detalii »

All rights Reserved MultiLab© SRL Romania 2003 - 2017