Bai termostatate de laborator

Bai termostatate pentru multiple procese termice biologice si fizico-chimice

 

Bai de laborator

sint folosite pentru incalzirea indirecta prin intermediul apei, ulei siliconic sau cuarts de nisip la diferite temperatura de incalzire sau de fierbere pentru concentrare; mineralizare, evaporare solventilor, incubare sau inactivare culturilor celulare si incalzirea probelor in laboratoarele medicale si de analize fizico-chimice

  aparate_laborator_lapte    
 
Bai termostatate de uz profesional
baie bunsen laborator
Copper water bath / Bunsen burner heated.. more »

Bai de apa cu inele concentrice de uz general Cuva din arama cu inele de Ø120 mm sau Ø160 mm; incalzire cu bec bunsen
.. detalii »

baie laborator
Thermostatic mineralization water cylindrical baths .. more »

Baie de mineralizare de forma cilindrica Bai de apa termoreglabili pentru evaporare si mineralizare probei de laborator cu reglaj al temperaturii. .. detalii »

baie apa laborator
Evaporating water bath .. more »

Baie de evaporare Bai de fierbere sau de evaporari cu reglaj al temperaturii .. detalii »

baie ulei laborator
Concentric Ring Water Baths with multiple plasces .. more »

Baie de apa analogica de 4 si 6 posturi concentrice pentru vase de evaporare Baie de apa termostatata cu inele; banc teromostatat cu mai multe posturi valabila cu 2, 4 sau 6 posturi; cu reglaj de temp. pt. fiecare post sau un singur reglaj al temperaturii pentru toate posturi. .. detalii »

baie laborator 4 locuri
Analogic thermostatic water multiple baths .. more »

Baie termostatata analogica multi-posturi pentru vase de evaporare Baie de apa termostatata analogica banc teromostatat cu mai multe posturi valabila cu 2, 4 sau 6 posturi; cu reglaj al temperaturii independent la fiecare post .. detalii »

baie laborator 6 locuri
Digital thermostatic water baths with 4, 6 or 8 places .. more »

Baie de apa digitala de 4, 6 sau 8 posturi Baie de apa termostatata digitala banc teromostatat cu mai multe posturi valabila cu un singur reglaj al temperaturii pentru toate posturi; Diametrul ochiului Ø 13cm. .. detalii »

bai_calibrare_cu_lichid
Dry & Liquid Calibration Baths .. more »

Bai de calibrare (uscate si lichide) pentru temperaturi intre -80°C si +300°C Baile de calibrare se potrivesc perfect pentru aplicatiile de calibrare si sunt in conformitate cu standarde, baile furnizeaza o stabilitate inalta de pana la ± 0,005°C si o uniformitate a temperaturii mai buna de ±0,01°C. .. detalii »

baie laborator probe
Water Thermostatic Circulating / Oscilating / Vibration and Shaking Baths .. more »

Baie cu sistem de circulatie, agitare, vibratie si oscilatie Baie de inactivare si incubare cu sistem integrat de agitare sau circulatie al apei; temperatura si viteza de oscilatie reglabili, .. detalii »

baie laborator de racire
Rectangulat Thermostatic Oil & Water analogic and digital baths .. more »

Baie de Apa si Ulei rectangulare universale Bai termostatate dreptunghiulare analogice si digitale; 50 de modele disponibile cu capacitatii diferite, sunt ideale pentru incalzirea simultana de probe de diferite dimensiuni .. detalii »

baie laborator eprubete
Thermoblock baths / Thermomixers .. more »

Bai uscate / Termomixere / Termoblocuri Bai uscate termoreglabili; blocurile de probe interschmibabile, capacitatii diferite, sunt ideale pentru incalzirea simultana de probe de diferite dimensiuni prevazut cu placi cu godeuri pentru culturi celulare .. detalii »

baie laborator termostat
Thermostatic Circular baths.. more »

Bai circulatoare Baie digitala de termostatare circulatoare; setarea temperaturii se face digital, afisarea realizandu-se in trepte de 0,1°C. .. detalii »

baie viscozitate brookfield
Thermostatic Viscosity Circular baths .. more »

Baie pentru vascozimetre Brookfield Bai termoreglabile termostatate cu circulator digital programabil, sint adaptate vascozimetre Brookfield .. detalii »

baie laborator cu vibratie
Thermostatic Shaker baths .. more »

Baie vibrata cu 4 incinte de incalzire Bai termostatate cu sistem de vibratie sint bai vibrate cu monitorizare electronica cu microprocesor, prevazute cu placi cu godeuri pentru culturi celulare. .. detalii »

baie circulator laborator
Immersion circultion thermostats .. more »

Circulatoare de imersie / Controlere temperaturii pentru incalzire si racire de înalta precizie pentru bai de apa si ulei Circulatoare pentru bai cu circulatie externa adaptate cu sonda de imersie termostatata detasabila si controlere termostatice pentru incalzire si racire, baile sint disponibile in volume diferite .. detalii »

baie  laborator nisip
Sand Baths.. more »

Bai de nisip pentru probe medicale si de laborator Baie de nisip este ideala pentru evaporarea si mineralizarea continutului; utilizata pentru probelor de laborator. .. detalii »

baie laborator ultrasunet
Ultrasonic baths .. more »

Baia cu ultrasunete baie de curatat cu ultrasunete metoda nedistructiva total nedaunatoare obiectelor curatate si functioneaza pe principiul cavitatiei lichidului din baie; destinata pentru curatarea instrumente din metal, inox, sticlei, ceramica, cauciuc, etc. .. detalii »

baie  laborator vascozitate
Viscosity Baths .. more »

Bai de vascozitate Baie termostatata pentru determinarea vascozitate cinematica conform ASTM D 445. .. detalii »
Vezi si vascozimetrele capilare / tip Ubbelohde »

baie butirometre de lapte
Milk Butirometer Baths.. more »

Baie pentru butirometre de lapte Bai Termostatate special configurata pentru butirometre de lapte .. detalii »

baie histologie
Histology Circular Tissue Floating Baths.. more »

Baie de flotatie pentru histologie Bai histologice termostatate de forma circulara sint folosite pentru uscarea tesuturilor vii prelevate pentru studierea in laboratoarele histologice, patologice, chimice, clinice. .. detalii »

aparat_incalzire_plasma
Plasma Thawing Bath.. more »

Baie pentru pentru incalzirea pungilor de sange si dezghetarea plasmei
Aparat pentru dezghetarea si incalzirea plasmei precum si a pungilor de sange .. mai multe »


multilab_team

Solutions for science, industry and safety systems

Suntem bucurosi sa te ajutam ... Fie ca vrei sa comanzi si nu esti sigur care este cea mai buna alegere, sau vrei sa afli mai multe despre serviciile noastre, consultantii nostri Iti raspund la orice intrebare
Pentru orice detalii suplimentare tehnice sau comerciale sintem la dispozitia Dvs.
direct Tel. +4 021 312 7144 / 45
sau

service_reparatie

Superior Service
MultiLab's aim is to differentiate ourselves and add value to our customers, by providing superior service throughout the sales and after-care processes :: Preventative Maintenance - Calibration - Repair - Validation .. more »
Centru service autorizat de producator
Service - Mentenantei preventive - Reparati - Consumabile - Piese de schimb pentru aparatura de laborator .. mai multe »

Localizare MultiLab

multilab_laboratories

*Important
acest site este unul de prezentare! date tehnice; poze afisate si preturile sunt cu titlu informativ se pot schimba fara notificare prealabila! detalii »
MultiLab© SRL reserve the right to change products and prices without notice.

All rights Reserved MultiLab© SRL Romania 2003 - 2017