Servicii Analiza de Laborator

aparatura_laborator

Servicii pentru Încercarea şi Expertizarea Produselor

analiza_microbiologica analiza_cantitativa analiza_calitativa analiza_chimica analiza_fico-chimice
home Home :: contact Contact :: service Service :: laboratoare toate produse
 


ro Servicii de testare si analiza » Analize Teste Incercari si Expertizarea produselor

uk Materials testing & analysis services



Analize fizico –chimice si microbiologice la produse alimentare si agro-alimentare, identificarea naturii si compozitiei produselor organice si anorganice



Servicii : Analize fizice si chimice - Incercari si testari fizico-mecanice si dinamice - Analize genetice
Laboratoare acreditat ISO - RENAR



laborator_analiza_apa
laborator_analiza_cereale
laborator_analiza_combustibili_petroliere
laborator_analiza_alimente_lapte
laborator_analiza_materiale_constructii
Va stam la dispozitie pentru orice tip de analize

laborator_apa

Analiza apelor

analize fizico-chimice, biologice şi microbiologice .. detalii »

laborator_alimente

Analiza produse agro-alimentare, bauturi alcoolice si sucuri naturale, lapte, lactate, fructe si legume .. detalii »

laborator_cereale

Analiza cerealelor; produse de morarit si panificatie .. detalii »


 
 
laborator_solul

Analiza si testarea solurilor si planta .. detalii »

laborator_calitatea_aerului

Analiza a calitatii aerului, gaze arse la cos si scaparii de gaze .. detalii »

laborator_ADN

Testarea ADN a paternitatii .. detalii »


 
 
laborator_combustibilii

Analiza lubrifiantii combustibilii si produse petroliere .. detalii »

laborator_metale

Testare si analiza organice; anorganice; metale ferioase, neferoase si rare .. detalii »

laborator_chimicale

Analiza substante si preparate Chimice .. detalii »


 
 
laborator_deseuri

Testare a proprietatilor deseurilor .. detalii »

laborator_radiatii

Masurare a nivelului de radiatii si Poluare sonora .. detalii »

laborator apa

Analiza materiale de constructii si produse finite .. detalii »



Analiza apelor

Pachet Analiza apa parametri fizico-chimici si bacteriologici Indicatori organoleptici ; Analize chimice şi microbiologice complete pentru orice fel de apă


  • Fizico - Chimici

    • Determinarea pH-lui
    • Determinarea continutului de materii in supensie
    • Determinarea consumului chimic de oxigen
    • Determinarea continutului de amoniu
    • Determinarea azotatilor si azotitilor
    • Determinarea substantelor extractibile cu solventi
    • Determinarea clorurilor
    • Determinarea reziduului
    • Determinarea duritatii totale
    • Determinarea sulfatilor
    • Determinare aciditate
    • Determinare alcalinitate
    • Determinare conductivitate
    • Determinare turbiditate
    • Determinare consum biochimic de oxigen dupa 5 zile CBO5
    • Determinare fluoruri
    • Determinare reziduu la calcinare
    • Caracterizare diferite substante chimice anorganice sau organice de uz industrial sau calitate reactiv


  • Bacteriologici

    • Determinare Bacterii coliforme
    • Determinare Escherichia coli
    • Determinare Enterococi
    • Determinare Clostridium perfringens


Preturi »

Solicit mai multe informatii »

Analiza produse agro-alimentare, alimentare, bauturi alcoolice, vin si bere, sucuri naturale, lapte, lactate, carne, fructe si legume

Analize fizico-chimice şi microbiologice pentru produse alimentare, agroalimentare, alcool etilic şi băuturi alcoolice, băuturi răcoritoare, vin si must ..etc.


  • Exame organoleptic

    • Activitate diastazica
    • Boabe de piper usoare
    • Boabe defecte si corpuri straine (grau)
    • Boabe defecte,sparte,necoapte,cereale,mucegaite(cafea)
    • Cafeina - metoda de referinta
    • Cafeina ceai
    • Capacitate de expandare
    • Cenusa solubila in apa
    • Chinina
    • Concentratia alcoolica metoda cu picnometru
    • Concentratia mustului primitiv
    • Continut calciu (met.cu permanganat)
    • Continut de legume raportat la masa neta
    • Continut de ulei
    • Continut fructe
    • Continut in glucoza si fructoza (suma celor doua) - miere de albine
    • Continut in zaharoza - miere de albine
    • Continut polifenoli - tigari
    • Continut suc
    • Continut total de zaharuri (substanta uscata solubila, pentru gemuri, magiun, dulceata)
    • Continutul de fibra bruta
    • Corpuri straine (fasole boabe)
    • Corpuri straine (orez)
    • Corpuri straine (piper)
    • Corpuri straine (porumb)
    • Corpuri straine scortisoara
    • Corpuri straine seminte mac
    • Corpuri straine seminte prajite (dovleac, floarea soarelui)
    • Cresterea in volum la fierbere
    • Defecte (cafea boabe prajita)
    • Defecte (cafea boabe verde)
    • Defecte (orez)
    • Defecte (porumb)
    • Defecte alune, arahide
    • Defecte banane
    • Defecte ciuperci
    • Defecte mate
    • Defecte: piper
    • Determinare alcalinitate
    • Determinare bioxid de sulf la amidon si produse pe baza de amidon
    • Determinare ciclamat de sodiu
    • Determinare cloruri. Metoda volhard
    • Determinare colagen
    • Determinare creatinina
    • Determinare culotaj
    • Determinare de gudron tutun
    • Determinare de zahar reducator (lactoza)
    • Determinare extract apos
    • Determinare glicerina
    • Determinare grad de umplere conserve
    • Determinare gudron din tutun
    • Determinare hidroximetil-furfuralului
    • Determinare mercur
    • Determinare proteina de soia (elisa)
    • Determinarea % umplutura
    • Determinarea acid ascorbic
    • Determinarea acid sorbic (sorbat de potasiu)
    • Determinarea aciditatii totale
    • Determinarea aciditatii totale - grasimi
    • Determinarea aciditatii totale in alcool neutru
    • Determinarea aciditatii volatile
    • Determinarea activitatii ureazice
    • Determinarea alcaloizi din tutun (nicotina)
    • Determinarea alcoolilor superiori in bauturi alcoolice
    • Determinarea alcoolului metilic
    • Determinarea aldehidelor in bauturi alcoolice
    • Determinarea amidonului. Metoda luff schoorl.
    • Determinarea amidonului. Metoda manganometrica.
    • Determinarea amoniacului si a bazelor azotate din alcoolul etilic
    • Determinarea arsenului
    • Determinarea azotului usor hidrolizabil
    • Determinarea benzoatului de sodiu - bauturi racoritoare - met.i
    • Determinarea benzoatului de sodiu - met.ii
    • Determinarea beta-carotenului
    • Determinarea bioxidului de sulf liber
    • Determinarea bioxidului de sulf total
    • Determinarea calciului
    • Determinarea carbohidratilor
    • Determinarea cenusii insolubile in acid clorhidric
    • Determinarea cenusii totale
    • Determinarea clorurii de sodiu
    • Determinarea colorantilor organici de sinteza
    • Determinarea continutului de dextroza
    • Determinarea continutului de esteri in alcool neutru si bauturi alcoolice
    • Determinarea continutului de grasime
    • Determinarea continutului de sapun dizolvat
    • Determinarea corpurilor straine
    • Determinarea culorii (bere)
    • Determinarea culorii de iod - ulei
    • Determinarea culorii stammer (icumsa)
    • Determinarea cuprului
    • Determinarea defectelor la masline
    • Determinarea densitatii (cu densimetrul)
    • Determinarea densitatii cu picnometrul
    • Determinarea densitatii in stare netasata (vrac)
    • Determinarea dioxid de carbon - chimic ( bere)
    • Determinarea dioxidului de carbon (cu manometrul)
    • Determinarea etilvanilina sau vanilina
    • Determinarea extract solubil - cafea sf 67/2004
    • Determinarea extract total ( vin ) - metoda picnometrica
    • Determinarea extractului (otet)
    • Determinarea fier
    • Determinarea fier (alcool etilic, bauturi alcoolice)
    • Determinarea fosforului
    • Determinarea furfuralului in alcool neutru
    • Determinarea furfuralului in bauturi alcoolice
    • Determinarea glutenului - umed
    • Determinarea grasimii (extractie directa)
    • Determinarea impuritatilor insolubile in solventi organici
    • Determinarea impuritatilor metalice (fier-aschii)
    • Determinarea impuritatilor minerale
    • Determinarea impuritatilor-proba lange
    • Determinarea indicelui de culoare gardner
    • Determinarea indicelui de deformare a glutenului
    • Determinarea indicelui de puritate - tutun
    • Determinarea indicelui de refractie
    • Determinarea indicelui de saponificare
    • Determinarea indicelui glutenic
    • Determinarea infestarii
    • Determinarea magneziului (inclusiv cenusa totala)
    • Determinarea masa neta
    • Determinarea nitratilor
    • Determinarea nitritilor
    • Determinarea ph-ului
    • Determinarea porozitatii
    • Determinarea proteinei
    • Determinarea punctului de topire
    • Determinarea puritate benzoat de sodiu
    • Determinarea puritate erythorbat de sodiu
    • Determinarea puritate zaharina
    • Determinarea puterii de crestere
    • Determinarea puterii de indulcire
    • Determinarea sedimentului (reziduu uscat) - otet
    • Determinarea solubilitatii - lapte praf
    • Determinarea solubilitatii - zaharina,ac. Citric, vanilina
    • Determinarea sparturi (cafea)
    • Determinarea staniului (metoda spectrofotometrica)
    • Determinarea substantei uscate solubile
    • Determinarea substantelor extractibile in eter etilic
    • Determinarea substantelor organice nesaponificabile
    • Determinarea substantelor reducatoare
    • Determinarea sulfatilor
    • Determinarea umiditatii
    • Determinarea umiditatii (agroalimentare) - constant
    • Determinarea umiditatii prin antrenare cu solvent
    • Determinarea valorii amare
    • Determinarea viscozitatii bostwick
    • Determinarea zahar total exprimat in zahar invertit
    • Determinarea zahar total exprimat in zahar invertit. Metoda luff schoorl.
    • Determinarea zaharozei (polarimetric)
    • Determinarea zaharului direct reducator
    • Determinarea zincului
    • Determinarea absorbantei in uv
    • Determinarea acidului cianhidric
    • Determinarea acidului lactic
    • Determinarea cafeinei prin hplc
    • Determinarea calibrului
    • Determinarea celulozei brute (cacao; cafea)
    • Determinarea concentratiei alcoolice - gc-ms
    • Determinarea continutului de boabe de aceeasi culoare
    • Determinarea continutului de cenusa conductometrica
    • Determinarea continutului de esteri metilici ai acizilor grasi (emag) in distilatele medii - ir
    • Determinarea granulatiei
    • Determinarea grasimii
    • Determinarea hidroximetilfurfurolului (hmf)
    • Determinarea indicelui de iod
    • Determinarea substantei uscate solubile exclusiv adaosul de sare
    • Determinarea tartrazinei
    • Determinarea uniformitatii comportarii boabelor la fierbere
    • Determinarea vitaminelor a, d3 si e
    • Examen fizic (tutun)
    • Fier
    • Fire scurte si praf de tutun
    • Flux de pierderi tutun prin extremitatile tigaretei
    • Identificarea acizilor minerali
    • Identificarea caramelului
    • Identificarea colorantilor sintetici - otet
    • Identificarea culorilor de anilina
    • Identificarea fainei de cereale si amidonului
    • Identificarea gelatinei si cleiului
    • Identificarea glucozei industriale
    • Identificarea hidrogenului sulfurat
    • Identificarea otetului de fermentatie
    • Identificari compozitie chimica pentru confirmarea produsului gc-ms
    • Indice de cadere (subcontr.)
    • Indicele de peroxid
    • Latimea firului de tutun
    • Masa (greutate) hectolitrica
    • Masa neta
    • Monoglutamat de sodiu
    • Puritate acid citric monohidrat
    • Puterea de gelifiere - pectina
    • Reactia kreis
    • Sparturi (orez)
    • Sparturi (porumb)
    • Substanta uscata
    • Substanta uscata insolubila in apa
    • Substante inegribile cu acid sulfuric
    • Testul de floculare
    • Umiditate - miere de albine
    • Valoare energetica
    • Valoare energetica (proteina, grasime, hidrati de carbon)
    • Valoare nutritionala (prot., grasime, hidrati, na, acizi grasi, fibra bruta, zaharuri)


  • Examen microbiologic

    • Aflatoxina b1 - cantitativa test immunolab - elisa
    • Aflatoxina b1,b2,g1,g2-cantitativa cu test neogen - veratox hs
    • Bacillus mesentericus
    • Bacilul cereus - confirmarea pe analizorul automat api
    • Bacterii coliforme
    • Bacterii sporulate anaerobe termofile producatoare de gaz - in afara de h2s
    • Bacterii sporulate termofile si bacterii sporulate de acrire fara bombaj
    • Bacterii sulfito-reducatoare
    • Clostridia sulfito-reducatoare. Metoda membranei filtrante
    • Clostridium perfringens
    • Detectarea si numararea bacteriilor coliforme - apa. Metoda membranei filtrante.
    • Detectarea si numararea pseudomonas aeruginosa prin metoda membranei filtrante
    • Determinarea deoxinivalenol
    • Determinarea enterobacteriilor
    • Determinarea lactobacillus
    • Determinarea microorganismelor osmotolerante
    • Determinarea salmonellei, test rapid 72h - rambach-agar
    • Determinarea zearalenon
    • Drojdii si mucegaiuri
    • Escherichia coli
    • Escherichia coli - metoda membranelor filtrante
    • Flora mezofila in conserve
    • Identificarea listeria monocytogenes - confirmarea pe analizorul automat api
    • Leuconostoc
    • Numar de germeni pe camp microscopic (suprafata si profunzime)
    • Numar total bacterii aerobe mezofile (ntg)i
    • Ochratoxina
    • Pseudomonas aeruginosa
    • Salmonella
    • Stafilococ coagulaza pozitiv - confirmarea pe analizorul automat api
    • Streptococ fecal metoda membranei filtrante - confirmarea pe analizorul automat api
    • Termofili producatori de hidrogen sulfurat
    • Termostatare


  • Analiza instrumentala

    • Actiune insecticida
    • Cantitate pulverizata pe secunda
    • Caracteristici pastile pt. Tantari (dimens., masa, densit., pierdere masa în aparat tip)
    • Compozitie chimica gaze butelie
    • Determinare acid sorbic si acid benzoic
    • Determinare acizi organici hplc (acid citric, lactic, malic, tartric)
    • Determinare activitate alfa si beta globala
    • Determinare alcool izopropilic - gc
    • Determinare alcool metilic - gc
    • Determinare bha - hplc
    • Determinare colesterol
    • Determinare compozitie acizi grasi
    • Determinare continut litiu
    • Determinare indulcitori sintetici (zaharina, aspartam, acesulfam)
    •Determinare monozaharide si polizaharide prin hplc - elsd
    • Determinare vitamine b1, b2, b6
    • Determinarea cadmiului prin a.a.s.
    • Determinarea cadmiului prin cadas
    • Determinarea contaminarii gama-radioactiva
    • Determinarea cromului prin aas
    • Determinarea cuprului prin aas
    • Determinarea fluorului prin analizor
    • Determinarea manganului prin aas
    • Determinarea nichelului prin aas
    • Determinarea plumbului prin a.a.s.
    • Determinarea potasiului flamfotometric
    • Determinarea sodiului flamfotometric
    • Determinarea zincului prin cadas, aas
    • Determinarea bioxidului de sulf-zahar
    • Determinarea continutului de acid erucic
    • Determinarea continutului de cacao prin hplc
    • Determinarea continutului de pesticide trianizice (apa potabila)
    • Determinarea continutului in cianuri prin cadas
    • Determinarea cuprului prin cadas
    • Determinarea hexanului rezidual total
    • Determinarea lecitinei
    • Dozare cypermethrin
    • Identificare componenti cicoare si orzoaica
    • Identificare compozitie chimica ftir
    • Identificarea 2-amino 2-metil 2-propanololului din plasturi cosmetici
    • Rez. Pest. Organoclorurate (ulei, prod dulci, cerealiere, bere, lapte, nutreturi, etc.)
    • Rez. Pest. Organofosforice (lapte, prod dulci, cerealiere, ulei, etc.)
    • Rez. Pest. Orgclorurate (apa potabila)
    • Rez. Pest. Orgclorurate (carne si prod. Din carne, peste si prod din peste)
    • Rez. Pest. Orgclorurate (produse din legume si fructe).
    • Rez. Pest. Orgfosforice (carne si prod din carne, peste si prod din peste).
    • Rez. Pest. Orgfosforice (prod din legume si fructe)


Tarife analize de laborator :: Produse alimentare si Agro-alimentare »

Solicit mai multe informatii / oferta pret »


Analiza cerealelor; Produse de morarit si Panificatie

Determinarea indicilor de calitate ai principalelor materii prime cereale şi produse finite din sectorul morărit-panificaţie


  • Analiza instrumentala

    • Aciditate
    • Cenusa
    • Corpuri straine
    • Elasticitate
    • Examen organoleptic
    • Gluten
    • Indice de cadere
    • Indice de deformare
    • Indice de sedimentare Zeleny
    • Masa hectolitrica
    • Masa nominala
    • Porozitate
    • Proteina
    • Umiditate
    • Volum


Solicit mai multe informatii / oferta pret »

Analiza si testarea solurilor si planta

Analiza si testarea solurilor


  • Analiza instrumentala

    • pH si conductivitatea solului
    • rezidii pesticide din sol şi plantă
    • nitraţi din sol şi plantă
    • metale din sol şi plantă
    • potasiu accesibil din sol şi potasiu total din plantă
    • fosfor accesibil din sol şi fosfor total din plantă, nitraţi din sol şi plantă
    • Determinări carbon organic şi humus din sol
    • Determinări azot total din sol şi plantă
    • Determinări umiditatea solului


Solicit mai multe informatii / oferta pret »


Analiza a calitatii aerului

Determinarea calităţii aerului implică urmărirea urmatoare elemente: - sursele şi emisiile de poluanţi atmosferici;
- transferul poluanţilor în atmosferă;
- nivelul concentraţiilor de poluanţi în atmosferă şi distribuţia spaţio-temporală a acestora;
- efectele poluanţilor atmosferici asupra omului şi mediului biotic şi abiotic.


  • Analiza instrumentala

    • Analiza SO2
    • Analiza NOx
    • Analiza CO
    • Analiza O3
    • Analiza Argon Ar
    • Analiza Oxigen O2
    • Analiza Azot N2
    • Analiza Dioxid de carbon CO2
    • Analiza pulberilor în suspensie - PM10 şi PM 2,5
    • Determinări compuşi toxici atmosferici (COV, benzen, toluen, tricloeten, etc)


Solicit mai multe informatii / oferta pret »

Testarea ADN a paternitatii

Va putem trimite un Kit de recoltare al probelor la adresa solicitata, in conditii de stricta confidentialitate. Kitul include cate 4 recoltatoare sterile pentru fiecare persoana ce va fi testata, manusi sterile si instructiuni pentru prelevarea probelor


Solicit mai multe informatii / oferta pret »


Analiza lubrifiantii combustibilii, produse petroliere uleiuri sintetice si preparate Chimice

Va trimitem un Kit de recoltare al probelor la adresa solicitata.
Kitul include cate 8 flacoane speciale de recoltare pentru probe ce va fi testate, manusi de protectie si instructiuni pentru prelevarea probelor.


  • Analiza Fizico-Chimice

    - Analiza spectrala - otel inox
    - Apa si impuritati mecanice la benzine
    - Aspect (lacuri si vopsele)
    - Aspect (motorina, lichid antigel, lichid de frina)
    - Aspect culoare (crema incaltaminte)
    - Aspect si culoare (chit)
    - Cenusa sulfat uleiuri motor; unsori consistente
    - Cifra octanica research (co/r) (benzina)
    - Continut de sulf - combustibili (subcontr.)
    - Continut in substante volatile sau nevolatile - vopsele si adezivi
    - Culoare union si astm - ulei motor
    - Det. Aciditatii si alcalinitatii - benzine
    - Det. Apei prin distilare - uleiuri, combustibili
    - Det. Apei si impuritatilor mecanice prin centrifugare - uleiuri, combustibili
    - Det. Cenusii - uleiuri, combustibili
    - Det. Densitatii cu picnometrul - diluanti si antigel
    - Det. Densitatii cu termodensimetru (areometru) - combustibili lichizi
    - Det. Impuritatilor mecanice gravimetric
    - Det. Inflamabilitatii marcuson - ulei motor
    - Det. Inflamabilitatii pensky martens - motorina, combustibili
    - Det. Miscibilitatii diluantului cu produsul pentru care este destinat
    - Det. Ph-ului uleiuri combustibili, produse petroliere
    - Det. Plasticitatii - chit geam
    - Det. Punctului de congelare - ulei motor
    - Det. Reziduului la calcinare ( antigel)
    - Determinarea comportarii la scris - cerneala
    - Determinarea continutului de benzen prin ir (benzine)
    - Determinarea esterilor metilici ai acizilor grasi
    - Determinarea punctului de tulburare
    - Determinarea temperaturii limita de filtrabilitate a motorinei
    - Determinarea continutului de cenusa
    - Determinarea umiditatii totale( imbibatie + higroscopica )
    - Determinarea substantelor volatile si a cocsului
    - Determinarea densitatii
    - Determinarea sulfului
    - Determinarea azotului
    - Determinarea siliciului din cenusa
    - Determinarea puterii calorifice (superioara si inferioara)
    - Distilare - diluanti
    - Distilare - motorine, benzine, combustibili
    - Examen organoleptic
    - Finetea de frecare - lacuri si vopsele
    - Incercarea la lustruire - crema incaltaminte
    - Indice cetanic - motorine
    - Indice de vâscozitate - ulei motor
    - Produse petroliere - determinarea apei - metoda de titrare coulometrica karl fischer
    - Punct curgere (ulei de motor)
    - Punct de congelare - lichid antigel - Punct de curgere (picurare) ubbelohde (parafine,vaseline)
    - Punct fierbere - lichid antigel si lichid de frana
    - Punct fierbere al lichidului cu 2% apa - lichid frana
    - Punctul de picurare al reziduului dupa evaporare - crema incaltaminte
    - Puterea de acoperire - vopsele
    - Reziduu de carbon
    - Reziduu la evaporare - cosmetice auto, creme incaltaminte, adezivi
    - Rezistenta la apa - vopsele
    - Timp de scurgere prin cupa - lacuri si vopsele
    - Timp de uscare - vopsele
    - Timpul de gelifiere la chit auto
    - Viscozitate cinematica ubbelohde - lichid frânã, combustibili
    - Viscozitate conventionala engler - combustibili petrolieri
    - Volatilitate relativa - diluanti


Solicit mai multe informatii / oferta pret »

Testare si analiza organice; anorganice; metale ferioase, neferoase si rare

Testarii si caracterizări structurale pentru materiale si produse organice si anorganice:
• mase plastice, fibre chimice, catalizatori, pigmenţi, coloranţi, îngrăşăminte chimice, detergenţi, minerale, metale si aliaje metalice, mase ceramice, materiale de construcţii, materiale recuperate, s.a.
• Analize de faze, determinări de structuri cristaline, cristalinităţi, dimensiuni de cristale în domeniul submicronic, tranziţii de faze, caracterizări de soluţii solide


Solicit mai multe informatii / oferta pret »



teste_laborator
pret_prelevator_apa

Service proiectare furnizare instalatii si Interventii pentru
instalatiile de tratare ape reziduale, apa potabila stații de tratare a apei

instalatiile de tratare ape reziduale, apa potabila si alte aplicatii din industrie, respectiv efectueaza lucrari specifice de intretinere in scopul mentinerii instalatiilor la parametrii optimi de functionare;


detalii »

Service - Mentenanta - Reparati - Consumabile - Piese de schimb, pentru distilatoare, echipamente si sisteme de filtrarea si tratarea apei »


*Important: acest site este unul de prezentare! Date tehnice; Poze afisate si Preturile sunt cu titlu informativ se pot schimba fara notificare prealabila .. cititi rubrica Legal »



| Despre noi | Identitate | Referinte | Contact | Harta-Site | Legal | Conditii generale | Intrebari frecvente | Asistenta pe Email | Service on-line | Asistenta on-line |